to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:08 | 11.07.2019

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Ε. Καλαμαρά: Και να διεκδικήσουμε ξανά τη διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πόλος συσπείρωσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων με το μεγάλο ποσοστό που πέτυχε παρά την εκλογική ήττα, είπε η κ. Καλαμαρά


Να στηρίξουμε τον κόσμο απέναντι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και να δι«Από σήμερα εμάς μας νοιάζει να δούμε και εκτιμήσουμε γιατί άντεξε αλλά και ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως να ανοίξουμε διάλογο ώστε ως κόμμα να εκπροσωπήσουμε και στηρίξουμε όλους όσους θέλουμε να εκπροσωπήσουμε απέναντι σε μία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ήδη έχει έρθει. Και να διεκδικήσουμε ξανά την διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο…», υπογράμμισε η κ. Καλαμαρά. 

Αναφερόμενη σε όσα είπε χτες ο Αλέξης Τσίπρας για την ανάγκη έναρξης μίας καμπάνιας οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ μετά το Καλοκαίρι, ώστε το κόμμα να αντιστοιχηθεί με την ευρεία εκλογική του βάση με έμφαση στη νέα γενιά, αλλά και τον στόχο τα οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελούν τουλάχιστον το 10% των ψηφοφόρων του κόμματος, (δηλαδή τις 170.000-180.000 περίπου) η κ. Καλαμαρά είπε ότι «είναι το μεγάλο στοίχημα, για όλα τα μεγάλα, σύγχρονα κόμματα της Αριστεράς, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πόλος συσπείρωσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων με το μεγάλο ποσοστό που πέτυχε παρά την εκλογική ήττα, είπε η κ. Καλαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι «το διάστημα από τις Ευρωεκλογές μέχρι τις εθνικές εκλογές η συσπείρωση του κόσμου, οι αιτήσεις να βοηθήσει κόσμος -όχι μέλη ή φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, να μεταφέρουν κόσμο με τα ΙΧ τους για να ψηφίσει, να ενταχθούν ως μέλη … από την ημέρα των εκλογών μέχρι χτες είχαμε 170 νέες εγγραφές μόνο στο ηλεκτρονικό σύστημα (είναι πολύ περισσότερες αυτές που γίνονται στις οργανώσεις). Και χτες από το πρωί ως το μεσημέρι είχαν γραφτεί άλλοι 70. Υπάρχει μία συσπείρωση κόσμου που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και άλλων που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί αλλά εκφράζονται μέσα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, από την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής τα προηγούμενα χρόνια, επειδή είδαν την στήριξη στους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους νέους εργαζόμενους, την αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας».

«Από σήμερα εμάς μας νοιάζει να δούμε και εκτιμήσουμε γιατί άντεξε αλλά και ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως να ανοίξουμε διάλογο ώστε ως κόμμα να εκπροσωπήσουμε και στηρίξουμε όλους όσους θέλουμε να εκπροσωπήσουμε απέναντι σε μία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ήδη έχει έρθει. Και να διεκδικήσουμε ξανά την διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο…», όπως υπογράμμισε.


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)