to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:39 | 20.06.2019

Πολιτική

Ελ. Χατζηγεωργίου: Οι Θεσσαλονικείς να συγκρίνουν τα προγράμματα και να αποφασίσουν στην κάλπη της 7ης Ιουλίου για το μέλλον τους

Συνέντευξη της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) και υποψήφιας στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό City International 106,1


Την παραίνεση προς τους Θεσσαλονικείς να συγκρίνουν τα προγράμματα και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και της Νέας Δημοκρατίας και να αποφασίσουν στην κάλπη της 7ης Ιουλίου για το μέλλον τους απηύθυνε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) και υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού City International 106,1, απαντώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου κ. Δροσουλάκη για το ποιο μήνυμα στέλνει στον Θεσσαλονικιό πολίτη της α' περιφέρειας.

«Ολοκληρώσαμε πολλά έργα στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κάναμε πολλά πράγματα και θα μπορούσαμε ακόμη περισσότερα και για την πόλη και για τη χώρα, αλλά το σφιχτό πλαίσιο δεν μας επέτρεπε να κάνουμε όσα θα θέλαμε. Η νέα οικονομική  πολιτική που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 2018 υλοποιήθηκε κατά γράμμα», ανέφερε η κ. Χατζηγεωργίου.
Όσο για τον προσωπικό προεκλογικό αγώνα της, η Υφυπουργός και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην Α' Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι κυλάει ομαλά με προτεραιότητα την επαφή με πολίτες και εργαζομένους, με επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και στις γειτονιές της πόλης, σημειώνοντας ωστόσο ότι η συζήτηση και η επικοινωνία με τους πολίτες δεν πρέπει να γίνεται μόνο κατά τις προεκλογικές περιόδους, γεγονός που το απέδειξε όπως είπε κατά τη θητεία της στο ΥΜΑ-Θ, κατά την οποία φρόντισε να αναπτύξει δραστηριότητα και συνεχή επαφή με τον κόσμο.
Όσο για το αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, η κ. Χατζηγεωργίου απάντησε  ότι θα το δείξει η κάλπη. «Στην κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κριθούν τα δυο προγράμματα. θα κρίνουν οι πολίτες με βάση τα όσα έχουν ζήσει και θα αποφασίσουν ποιος θέλει να τους κυβερνήσει. Οι πολίτες καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε δυο προγράμματα εκ διαμέτρου αντίθετα: της Νέας Δημοκρατίας του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, που ταυτίζεται με το ΔΝΤ και πάει τη χώρα πίσω, και  του ΣΥΡΙΖΑ που πάει τη χώρα μπροστά», ανέφερε η Υφυπουργός.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)