to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η σιωπή για το πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι χρυσός

Με εντολή (των επικοινωνιολόγων) Μητσοτάκη - Κρύβουν το κυβερνητικό πρόγραμμα επικαλούμενοι... φόβο διαστρέβλωσης!


«Φειδωλές» αναφορές στο πρόγραμμα της Ν.Δ. ζητάει από τα “γαλάζια” στελέχη το ηγετικό επιτελείο της Ν.Δ. χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα “τον κίνδυνο να διαστρεβλωθούν οι θέσεις του κόμματος από την κυβέρνηση όπως συνέβη στον δρόμο για τις ευρωεκλογές”!

Στον απόηχο των χθεσινών επικρίσεων του Γ. Βρούτση για τις 120 δόσεις και της επαναφοράς από τον Ν. Μηταράκη του “γαλάζιου” σχεδίου για “ασφαλιστικό Πινοσέτ η Πειραιώς επιδιώκει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις διαμηνύοντας ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξαγγείλει θετικά μέτρα στον δρόμο για τις εθνικές κάλπες. Πάντα βέβαια στο μέτρο του εφικτού”...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με “γαλάζιες” πηγές, θα θέσει τον στόχο της αυτοδυναμίας στις επερχόμενες εκλογές αξιώνοντας “χαμηλούς τόνους και σεμνότητα” στις δημόσιες εμφανίσεις των στελεχών του κόμματος, “ώστε να εδραιωθεί το προβάδισμά μας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ”. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ, δήλωσε ότι “εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο χωρίς πανηγυρισμούς και σεβόμενοι τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε τη στήριξής τους”.

Υποκριτική μεταστροφή Γεωργιάδη

Είναι ενδεικτικό ότι και ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ασυνήθιστα ήπια -για τα δεδομένα του- γλώσσα, ισχυρίστηκε (Real FM) ότι «ο καβγάς Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργιάδη και Πολάκη, είναι πια συζήτηση του παρελθόντος. Για εμένα οι εθνικές εκλογές έχουν μόνο ένα ερώτημα. Ποιος μπορεί να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη».

Στο ίδιο πνεύμα σημείωσε ότι “εγώ δεν υποτιμώ κανέναν εκλογικό μου αντίπαλο και σίγουρα όχι τον κ. Τσίπρα, ο οποίος, για να είμαι δίκαιος, έχει αποδειχθεί και μεγάλο ταλέντο στις κάλπες. Δεν τον υποτιμώ, ούτε αυτούς που τον ψήφισαν, ούτε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολιτικοί μας αντίπαλοι και χρήζουν σεβασμού”.

Σε υψηλούς τόνους ο Κικίλιας

Τον κανόνα των... χαμηλών τόνων “έσπασε” ο Βασίλης Κικίλιας, που ισχυρίστηκε σε ανοίκειο ύφος ότι «ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε συστηματικά τους Έλληνες το 2015, υφάρπαξε την ψήφο τους, υποβάθμισε τη ζωή τους, τσαλάκωσε τον πατριωτισμό τους, έστησε ένα φθηνό επικοινωνιακό σόου στο Μάτι ενώ είχαμε 102 νεκρούς, έδωσε τη Μακεδονία με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Υπενθυμίζεται πως ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., τη βραδιά των εκλογών, αναφερόμενος σε τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σε τηλεοπτικό πάνελ («Οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα. Δεν θες να δεις πώς φτιάχνονται») είπε ότι “για τα λουκάνικα μπορεί να υπάρχουν πολλές προεκτάσεις. Άλλοι δροσίζονται κι άλλοι ζορίζονται»...

Ψάχνουν αντίδοτα στον Βελόπουλο

Ο “γαλάζιος” σχεδιασμός περιλαμβάνει τη συνέχεια του “πρέσινγκ” στους ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛΛ. “με την ίδια ρητορική όπως στην τελική ευθεία των Ευρωκλογών”. Στη Ν.Δ. προσβλέπουν σε αυξημένη ένταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. για την κυριαρχία στον κεντροαριστερό χώρο και εκτιμούν πως από μία τέτοια μονομαχία θα έχουν εκλογικά οφέλη.

Συν τοις άλλοις, η οδός Πειραιώς επιλέγει την ήπια τακτική και προς το σχήμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης θα “διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν δυσαρεστημένοι του ευρύτερου χώρου με τοπικό εκτόπισμα που θα αναζητήσουν στέγη στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης”. Τέλος, οι “γαλάζιες” πηγές προσβλέπουν να αλιεύσουν ψήφους και από τη “δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ μετά την αποστράτευση του Γ. Καρατζαφέρη”...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)