to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:26 | 17.05.2019

Αυτοδιοίκηση

Χρ. Γιαννούλης: Οι εργαζόμενοι είναι η δύναμη του ΟΑΣΘ

«Θα παλέψουμε για τη διασφάλιση και την ενίσχυση των θέσεων εργασίας»


«Οι εργαζόμενοι είναι η δύναμη του ΟΑΣΘ, η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, η ενίσχυση με ειδικότητες που λείπουνε, η στήριξη του ΟΑΣΘ με κάθε τρόπο είναι μέσα και στο πρόγραμμα αλλά και στην σκέψη μας και στην πολιτική μας τοποθέτηση» δήλωσε μετά την επίσκεψή του στον ΟΑΣΘ, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», Χρήστος Γιαννούλης.
Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε τα γραφεία διοίκησης του ΟΑΣΘ και τα αμαξοστάσια του οργανισμού σε Φοίνικα και Σταυρούπολη.
«Στα δύο αμαξοστάσια σε Φοίνικα και Σταυρούπολη, χτυπά ίσως το πιο νευραλγικό κομμάτι της συντήρησης, της προετοιμασίας, του προγραμματισμού και της εκτέλεσης των σχεδίων και των δρομολογίων. Καθαρές κουβέντες με καθαρό πρόσωπο στους εργαζόμενους: η παράταξη μας στηρίζει, παλεύει τώρα και στο μέλλον για το δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών. Με ένα σχέδιο που θα εντάσσει όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, το μετρό, τις αστικές ή και τις διαδημοτικές συγκοινωνίες που μπορούν να  αναπτυχθούν στους σύγχρονους δήμους που οραματιζόμαστε για το μέλλον», δήλωσε στους εργαζόμενους στα αμαξοστάσια ο Χρήστος Γιαννούλης
«Το δίλλημα που δημιουργείται είναι αν θα επιλεγεί αυτός που μισεί κάθε τι δημόσιου χαρακτήρα και υπηρεσίες που παρέχονται από έμπειρους δημόσιους λειτουργούς ή θα επιλεχθεί η πολιτική που λέει με καθαρό πρόσωπο επιλογές για όλους όχι για τους λίγους και στήριξη σε κάθε μέσο, σε κάθε υποδομή που θα αφορά τους φτωχότερους ανθρώπους, τους πιο αδύναμους, εν τέλει όλους μας. Οι αστικές συγκοινωνίες μπορούν να γίνουν πρότυπο μεταφοράς για κάθε έναν που κατοικεί στον νομό Θεσσαλονίκης», κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)