to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:40 | 17.05.2019

Πολιτική

Μαξίμου: Ο κ. Μαρινάκης μηρυκάζει ανοησίες, ας δώσει κι άλλες συνεντεύξεις

«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις», τονίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφερόμενο στη χθεσινή συνέντευξη του στον Alpha, και καταλήγει: «Γιατί όσο βγαίνει, τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα»...


Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει:

«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις.
Χθες, σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha, μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα.
Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι.
Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου, δικαιούται και διακαναλική.
Γιατί όσο βγαίνει, τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Yπενθυμίζεται ότι χθες ο Β. Μαρινάκης - που είναι και... υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά - έδωσε συνέντευξη (που κράτησε πλέον της μίας ώρας) στην «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι», αλλά και πως «όλοι αυτοί, υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν, απειλή. Είναι μια υπόσχεση».

Υποστήριξε ότι οι σχέσεις του με τον κ. Μητσοτάκη είναι τυπικές, πως τον έχει δει λίγες φορές, ενω επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον «ψεύτη» και ότι «επί τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)