to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:44 | 19.04.2019

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος της ΝΔ να μιλά για τη δίκη των νεοναζιστών

Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για θράσος της ΝΔ με αφορμή ανακοίνωσή της για τη δίκη της Χρυσής Αυγής


Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Το κόμμα που συμπορεύτηκε και συνεχίζει να συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που έστρωσε το έδαφος για την άνοδό της, το κόμμα που έδειξε διαχρονικά προκλητική ανοχή στα δεκάδες της εγκλήματα, το κόμμα που προσπάθησε να ξεπλύνει τη φασιστική της δράση με την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, το κόμμα που είχε χρεώσει στον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκο, τις επαφές μαζί της, το κόμμα που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τον Μ. Βορίδη, διάδοχο του Μιχαλολιάκου  στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, το κόμμα που δεν λέει λέξη για τις τωρινές φασιστικές πρακτικές απέναντι  σε στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για τη δίκη των νεοναζιστών. 

Για την πορεία της δίκης, βέβαια, και τις σχετικές ενέργειες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των δικών του αρμοδιοτήτων, κατανοούμε την πλήρη τους άγνοια. Ούτε έξω από τη δικαστική αίθουσα δεν έχουν περάσει για να αντιληφθούν τη φρίκη που σκόρπισαν οι νεοναζιστές.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.:

«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η ΝΔ με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013.

Προφανώς την "επέτειο" της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Έχει και η υποκρισία τα όρια της».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)