to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:36 | 18.04.2019

Πολιτική

Οικολόγοι Πράσινοι: 15 νέοι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο

Δεκαπέντε νέοι υποψήφιοι συμπληρώνουν το ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ


Η ανακοίνωση αναφέρει:

Δεκαπέντε νέοι υποψήφιοι συμπληρώνουν το ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο των περιβαλλοντικών κινημάτων, της Οικολογίας, της Πράσινης Επιχειρηματικότητας και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Νέοι άνθρωποι που συμμετέχουν στους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, με πίστη στο όραμά τους για μια Ευρώπη αλληλέγγυα απέναντι στους πολίτες της, έχουν στόχο την οικονομική ανάπτυξη με γνώμονα την προστασία του Περιβάλλοντος, την αξιοπρέπεια στην εργασία και την ισότιμη συμμετοχή των λαών στη λήψη των αποφάσεων.


Οι 15 νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:
Δέσποινα Αλάτση Φραίλιχ, νηπιαγωγός, ιδρύτρια του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα οικολογικού παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου στα Βαλκάνια.
Γιώργος Αμαξίδης, υδρογεωλόγος και πρώην επιστημονικός συνεργάτης στο υπουργείο Περιβάλλοντος.
Κατερίνα Ανδρικοπούλου, πτυχιούχος Λογιστικής, πρώην σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας.
Αθανάσιος Ανδρώνης, δάσκαλος και πολιτικός επιστήμονας, ενεργό μέλος σε περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα.
Ηλίας Γιαννίρης, αρχιτέκτονας μηχανικός, ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, για πολλά χρόνια μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για τους Ελεύθερους Χώρους και την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.
Εριφύλη Δοδού, Χημικός Μηχανικός με μεταπτυχιακά στην παιδαγωγική επιστήμη και μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.
Αιμιλία Δρούγα, Βιολόγος, Διδάκτωρ Γεωλόγος-Ωκεανογράφος, συνιδρύτρια και ΓΓ του ΑΡΙΩΝ-Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών (Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 2017).
Γιώργος (Τζόρτζ) Κουνάνης, πολιτικός επιστήμονας και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης, του Red Umbrella Athens και της Colour Youth — Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας.
Σοφία Κωταΐδου, Γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος με πολύχρονη εμπειρία σε επίβλεψη μελετών και σχεδίων περιβαλλοντικής στρατηγικής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Χρήστος Λαγόπουλος, κτηνοτρόφος, μέλος της ένωσης αγροτών Farmer’s Union και του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α) και εκπρόσωπος στην CEJA (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων Αγροτών).
Χρυσάνθη Λύτρα, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Μετάβασης Ακαδημίας Πλάτωνα κυρίως στον τομέα της αστικής καλλιέργειας και διατήρησης παραδοσιακών σπόρων.
Marilena - Liliana Draghici, ελεύθερη επαγγελματίας, ιδιοκτήτρια καταστήματος ηλεκτρικών ειδών, με σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες Οικονομίας.
Κώστας Σακοράφας, επιχειρηματίας στον χώρο των logistics, υποψήφιος στην Α’ Αθήνας στις εθνικές εκλογές Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015 στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.
Τηλέμαχος Σπασίδης, υπεύθυνος και συντονιστής του χαρτοφυλακίου Γεωργίας, Μεταφορών και Ναυτιλίας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.
Σταυρούλα Χανδρινού Μάκαρη, φαρμακοποιός, ενεργή στα εθελοντικά περιβαλοντικά κινήματα στη Μεσσηνία και στην ανάπτυξη οικοτουριστικών επιχειρήσεων.

Οι 15 νέοι υποψήφιοι συμπληρώνουν την ήδη ανακοινωθείσα λίστα 17 υποψηφίων τωνΟικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τις Ευρωεκλογές 2019.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)