to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:14 | 16.04.2019

Κοινωνία

Στο Κόκκινο: Νέο λογότυπο προς μια νέα εποχή

Δεκατρία χρόνια συμπλήρωσε φέτος στα ερτζιανά ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Οι ακροατές δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό του, στηρίζοντας την επιλογή του να δίνει τον πρώτο λόγο σε όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές εκφράσεις της κοινωνίας.


Η ανακοίνωση του σταθμού:

Δεκατρία χρόνια συμπλήρωσε φέτος στα ερτζιανά ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Οι ακροατές δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό του, στηρίζοντας την επιλογή του να δίνει τον πρώτο λόγο σε όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές εκφράσεις της κοινωνίας.

Αυτή η σταθερή εμπιστοσύνη εκφράζεται και με το νέο λογότυπό μας. Η κόκκινη γραμμή συμβολίζει μεν τη θέση του σταθμού μας στο καντράν του ραδιοφώνου (105,5 στην Αττική), αλλά και την ιδιαίτερη θέση που καταλαμβάνει στις συνειδήσεις των ακροατών. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» ξεχωρίζει άλλωστε μέσα σε ένα τοπίο, όπου πανομοιότυποι ραδιοφωνικοί σταθμοί αντιμετωπίζουν τους ακροατές σαν άβουλη μάζα, πελάτες, καταναλωτές.

Η ιδέα για το νέο μας λογότυπο και η υλοποίησή του ανήκει στην “Komodo Design Studio” (komodo.gr), μια δυναμική εταιρία, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και ξεχωρίζει για το καινοτόμο δημιουργικό της προφίλ.

Η αλλαγή του λογοτύπου μας συμπίπτει και με μια σειρά κινήσεων για τον εκσυγχρονισμό των μέσων μας. Σε λίγες ημέρες θα αποκατασταθεί η διαδικτυακή παρουσία της ιστοσελίδας μας stokokkino.gr, ύστερα από την σοβαρή ηλεκτρονική επίθεση ακροδεξιών που δέχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ στη λειτουργία της θα αξιοποιηθούν όλα τα νέα μέσα επικοινωνίας. Η νέα ιστοσελίδα θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να «περιπλανηθούν» σε ό,τι εκπέμπει ο σταθμός μας μέσα από ένα ανανεωμένο και εύχρηστο περιβάλλον. Παράλληλα, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η συνολική τεχνική αναβάθμιση του σταθμού, ώστε να ακούγεται δυνατά και καθαρά σε όλη την Αττική.

Μπαίνουμε αποφασιστικά και με συνέπεια σε μία νέα εποχή.

Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας στο δρόμο της ενημέρωσης και του πολιτισμού.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)