to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:48 | 07.04.2019

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει όλη την Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει όλη την Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Από τη μια τη χαρακτηρίζει δήθεν εθνικά επιζήμια και την ίδια ώρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Καιρίδης, ζητά η Ελλάδα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως Μακεδονία σκέτο» επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Καιρίδη και τη στάση Μητσοτάκη στη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει όλη την Ελλάδα για τη Συμφωνία  των Πρεσπών. Από τη μια τη χαρακτηρίζει δήθεν εθνικά επιζήμια και την ίδια ώρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.  κ. Καιρίδης, ζητά  η Ελλάδα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως Μακεδονία σκέτο.
Σε συνέντευξή του στο Action 24 λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά «Γιατί δεν κάνουμε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι... Δεν θα είχαμε πρόβλημα ενδεχομένως με το Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο... Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια...».
Ποσά ψέματα, πόση υποκρισία και πόση πατριδοκαπηλία έχει πουλήσει ο κ. Μητσοτάκης για να ψαρέψει στα θολά νερά του εθνικισμού και της Ακροδεξιάς;
Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει την πατριδοκαπηλία έναντι της εθνικής ευθύνης και βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνολαϊκισμού. Η υποκρισία και το ψέμα όμως έχουν κοντά ποδάρια.

Δεν θα είχε πρόβλημα η Ν.Δ. με το «Μακεδονία αμετάφραστο» είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη (κάτι που επιχειρεί να αποκρύπτει) Δημήτρης Καιρίδης στο Action 24, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή αλλά και τους τηλεθεατές.

«Γιατί δεν κάνουμε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι... Δεν θα είχαμε πρόβλημα ενδεχομένως με το Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο... Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)