to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Γιορτάσαμε και τη... Δευτεραπριλιά!

Στη χώρα των Κουρτάκηδων, των Πορτοσάλτε και των λοιπών «δημοσιογράφων» και αναλυτών «γαλάζιας» φαντασίας όλα μπορεί να συμβούν!


Γιατί, πατριώτες, να γιορτάζουμε την Πρωταπριλιά μόνο μια μέρα; Στη χώρα των Κουρτάκηδων, των Πορτοσάλτε και των λοιπών «δημοσιογράφων» και αναλυτών «γαλάζιας» φαντασίας μπορούμε να τηρούμε το έθιμο και την επομένη, γιορτάζοντας τη Δευτεραπριλιά! Ειδικά, μάλιστα, αν ο «μισητός» Τσίπρας έχει πάει ταξίδι για... δουλειές στη «μισητή» χώρα χωρίς όνομα, που έχει μόνο πρωτεύουσα. Στα Σκόπια, δηλαδή.

Διαδίδουμε μια φωτοσοπιά (κακή κιόλας) ως αληθινή από τη σέλφι των δύο «μισητών» πρωθυπουργών. Όπως έκανε ο «μουσάτος» Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης και δημοσιογράφος των Παραπολιτικών και γνωστός διακινητής fake news.

Επίσης, αποκαλύπτουμε την «προδοσία» του -μην τα ξαναλέμε, «μισητού»- κ. Τσίπρα με αφορμή την αναφορά στο «αεροδρόμιο της Μίκρας».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως: «σημαντική είναι και η συμφωνία ανάμεσα στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας σε ό,τι αφορά και την τεχνική βοήθεια μέσω του ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, να μπορέσουμε να δώσουμε σημαντική τεχνική υποστήριξη στον τομέα της ασφάλειας των πτήσεων, της αεροπορικής ασφάλειας».

Τα «γαλάζια» παπαγαλοπληκτρολόγια έσπευσαν να γράψουν ότι ο Τσίπρας «βάφτισε» το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε αεροδρόμιο της Μίκρας.

Έλα, όμως, που ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που βρίσκονται στο Τρίλοφο της Μίκρας.

Όπως δήλωσε και ο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», αναφερόμενος στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού, «το ραντάρ που ελέγχει τις υπερπτήσεις δεν είναι ραντάρ του αεροδρομίου, έχει μια εμβέλεια μεγάλη και βρίσκεται στο Τρίλοφο, έξω από το αεροδρόμιο και δεν έχει καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Για να ικανοποιήσουμε αυτούς που ψάχνουν να βρουν πρόβλημα στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, να μετακινήσουμε το ραντάρ!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)