to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:55 | 18.04.2013

Πολιτική

Εκλογές με μπράβους έκανε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη ΝΟΠΕ

Με μπράβους και βία έκανε εκλογές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ΔΑΠ, που σήμερα δέχτηκε τα συγχαρητήρια του γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, αποφάσισε πως φέτος η δημοκρατία πέθανε.

Αφού, όπως λένε παρευρισκόμενοι φοιτητές, καθυστέρησε τη διαδικασία της καταμέτρησης για ώρες, στη συνέχεια έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να γίνει νοθεία. 

Όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου (άφαντος όλη τη χρονιά από τις διαδικασίες) και μέλος της ΔΑΠ είδε ότι η... πολυπόθητη αυτοδυναμία είναι χαμένη υπόθεση, επιχείρησε να αποσπάσει βίαια τα εκλογικά τετράδια από το γραμματέα της εφορευτικής επιτροπής. Σχεδόν αμέσως η αίθουσα γέμισε... "τετραόροφους" μπράβους, οι οποίοι μαζί με μέλη της ΔΑΠ κατάφεραν χτυπήματα σε όσους προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τη διαδικασία. Οι οποίοι μπράβοι της ΔΑΠ δεν εγκατέλειψαν το κτίριο, ακόμα και όταν αποφασίστηκε να συνεχιστεί οι διαδικασία. Παρέμειναν στη σχολή και σύμφωνα με μέλη του συλλόγου περίμεναν "ετοιμοπόλεμοι" καπνίζοντας χασίς... Η καταμέτρηση συνεχίστηκε μόνο όταν οι μπράβοι έφυγαν από το κτίριο.

 Συν τοις άλλοις, στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών τα μέλη της ΔΑΠ "συνόδεψαν" τη διαδικασία της καταμέτρησης με τη χρήση καπνογόνων και προκάλεσαν φθορές στο κτίριο σπάζοντας έδρανα στα αμφιθέατρα.

Από την πλευρά της η παράταξη της ΝΔ κάνει λόγο για "φοιτητές μέλη της ΔΑΠ". Θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά πειστικό, αν δύο από αυτούς δεν ήταν πάνω από 40 ετών...

Πάντως η απάντηση δόθηκε από τους ίδιους τους φοιτητές, καθώς η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν απέσπασε αυτοδυναμία σε καμία από τις σχολές της ΝΟΠΕ. Πιο συγκεκριμένα στο Οικονομικό τμήμα έχασε την αυτοδυναμία (τη "γαλάζια χούντα", όπως αποκαλούνταν) έπειτα από 12 χρόνια.

(Η φωτογραφία είναι από παλιότερη επίθεση της ΔΑΠ στο ΠΑ.ΠΕΙ)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)