to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:09 | 07.03.2019

Αυτοδιοίκηση

Χρ. Γιαννούλης: Ανικανότητα ή πολιτική απροθυμία του Τζιτζικώστα να προχωρήσει στην κοινωνική ένταξη των Ρομά;

Για αδυναμία, ανικανότητα ή πολιτική απροθυμία του Απόστολου Τζιτζικώστα να αξιοποιήσει το πρόγραμμα της Θεανώς Φωτίου για την αποκατάσταση των καταυλισμών Ρομά στις Σέρρες και την κοινωνική ενσωμάτωση αυτών των συμπολιτών μας που ζουν σε άθλιες συνθήκες, έκανε λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, μέσα από τη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»


Για αδυναμία, ανικανότητα ή πολιτική απροθυμία του Απόστολου Τζιτζικώστα να αξιοποιήσει το πρόγραμμα της Θεανώς Φωτίου για την αποκατάσταση των καταυλισμών Ρομά στις Σέρρες και την κοινωνική ενσωμάτωση αυτών των συμπολιτών μας που ζουν σε άθλιες συνθήκες, έκανε λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, μέσα από τη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», απευθύνοντας το ερώτημα «γιατί στο νομό Σερρών με τρεις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά, ο κ. Τζιτζικώστας θεώρησε ότι δεν ήταν προτεραιότητα να αξιοποιήσει τα χρηματοδοτικά προγράμματα του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης». 

O υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επανέλαβε επίσης ότι ο κ. Τζιτζικώστας, πρέπει να σταματήσει να οικειοποιείται και να προβάλλει αυθαίρετα ως έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το καθετί, που είναι ένας αγώνας δρόμου πολλών φορέων και ανθρώπων.
 
Άσκησε επίσης έντονη κριτική σε ενημερωτικές ιστοσελίδες που «ξέρουν» μόνο τον κ. Τζιτζικώστα, για τις οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά, «εμείς είμαστε αόρατοι, γιατί μάλλον δεν περάσαμε από το ταμείο».
«Υπάρχει ένα πέπλο σιωπής από τα ενημερωτικά μέσα και αυτό είναι το ανέκδοτο της Κεντρικής Μακεδονίας. Υπάρχουν sites για τα οποία είμαστε αόρατοι. Θα καλέσω τους συναδέλφους να αναρωτηθούν αν είναι φυσιολογικό σε κάποια μέσα να αποκρύπτεται ακόμη και μια ενδιαφέρουσα είδηση για τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)