to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ε, όχι και προσωπική υπόθεση το trafficking

Μια αδιανόητη ομερτά έχει επιβληθεί στην πλειονότητα των ΜΜΕ, για ένα θέμα που σε οποιαδήποτε χώρα με αξιοπρεπή δημοσιογραφικό κόσμο θα ήταν πρωτοσέλιδο


Δύο ολόκληρες ημέρες χρειάστηκε η Νέα Δημοκρατία για να πάρει αποστάσεις από τον Νίκο Γεωργιάδη. Βέβαια, για να πει η Μ. Σπυράκη ότι ο Γεωργιάδης "δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ.", χρειάστηκε να την ενοχλήσουν το χθεσινό πρωτοσέλιδο και οι παρεμβάσεις της "Αυγής".

Διότι όσα στελέχη της Ν.Δ. τοποθετήθηκαν σχετικά είτε μίλησαν για "σκευωρία" είτε για "προσωπική υπόθεση". Κι όλα αυτά την ώρα που μια αδιανόητη ομερτά έχει επιβληθεί στην πλειονότητα των ΜΜΕ, για ένα θέμα που σε οποιαδήποτε χώρα με αξιοπρεπή δημοσιογραφικό κόσμο θα ήταν πρωτοσέλιδο.

Χθες, βέβαια, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Βλάχος υποστήριξε ότι... στον καθένα θα μπορούσε να συμβεί. "Ο καθένας μας θα μπορούσε να είχε μπλέξει" είπε για την ακρίβεια. Άραγε, αυτή την άποψη συμμερίζονται και τα στελέχη του κόμματος που έδωσαν το "παρών" στη δίκη ως μάρτυρες υπεράσπισης ή ως απλά... αλληλέγγυοι;

Προσωπική υπόθεση και "κλειδαρότρυπα" ή πολιτική σκευωρία; Αποφασίστε.

Σιωπή, αμηχανία και αποστάσεις με χρονοκαθυστέρηση. Υπάρχει όμως και το ξέπλυμα. Όχι τόσο του ίδιου του Γεωργιάδη, αλλά του trafficking. Και μάλιστα ανηλίκων. Με μια μακροσκελέστατη δήλωσή του στο Facebook που αναπαράχθηκε από πολλούς που δεν είχαν γράψει ούτε λέξη για την καταδίκη του Γεωργιάδη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ Αντύπας Καρίπογλου αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Ζούμε σε μια κοινωνία που ένας εξηντάρης μπορεί να μοστράρει τα λεφτά του σε μια 17χρονη, να την πηγαίνει σε κλαμπ, να την ποτίζει, να της χαρίζει δώρα, να την πηδάει και να θεωρείται από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης μάγκας και μπήχτης, ενώ διαπράττει ακριβώς το ίδιο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Γεωργιάδης και δεν τιμωρείται ποτέ κι αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι υποκριτικό".

Στην ίδια δήλωσή του, όπου αναπαράγει την υπερασπιστική γραμμή του Γεωργιάδη, κάνει λόγο για "ουρανομήκεις ανοησίες περί παιδεραστίας και παιδοφιλίας", ενώ σημειώνει πως "οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως θύματα δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο δικαστήριο, δεν υπάρχει καμιά κατάθεσή τους πουθενά στη δικογραφία, δεν υπάρχει ούτε καν ένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ηλικία τους". Μάλιστα.

Από τα "Νέα", ο Γ. Παπαχρήστος ανακαλύπτει ότι ο Γεωργιάδης τιμωρείται από το "νεοκομμουνιστικό καθεστώς"... για ομοφυλοφιλικές σχέσεις, εξαπολύοντας βολές κατά των "παρακρατικών μέσων", όπως η "Αυγή", και των "δυσωδών υπογείων του Μαξίμου" που έκαναν κυρίαρχο θέμα τη δίκη. Αλήθεια;

Με τις τοποθετήσεις αυτές ανά χείρας, αναμένουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ξανά μια βόλτα πέριξ της Ομόνοιας και να κοιτάξει στα μάτια τα θύματα trafficking, όπως έκανε μπροστά στον φακό τα Χριστούγεννα. Χυδαία υποκρισία!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)