to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:10 | 18.02.2019

Αυτοδιοίκηση

Χρ. Γιαννούλης: Όχι τζάμπα μαγκιές, αλλά αναπτυξιακή προοπτική χρειάζεται η Κεντρική Μακεδονία

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προφανώς επειδή είδε κάποια άλλα πολιτικά στελέχη να προκρίνονται σε βηματισμό επικοινωνίας και ανταποδοτικότητας του όρου του μακεδονομάχου, είπε να προσθέσει και αυτόν του ταμπελομάχου»


Για λογική «τζάμπα μαγκιάς» και προσπάθεια επικοινωνιακής τακτικής προεκλογικού χαρακτήρα κατηγόρησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας  προφανώς επειδή είδε κάποια άλλα πολιτικά στελέχη να προκρίνονται σε βηματισμό επικοινωνίας και ανταποδοτικότητας του όρου του μακεδονομάχου, είπε να προσθέσει και αυτόν του ταμπελομάχου», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» της τηλεόρασης του OPEN. Κατηγόρησε μάλιστα τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι «άγεται και φέρεται από το κοινό του, λέγοντας στους πολίτες αυτό που θέλουν να ακούσουν, κάτι που δεν αποτελεί πάντα ασφαλή μέθοδο».  

«Ασφαλής μέθοδος στην πολιτική, εκτός απ’ το να δημιουργείς εντυπώσεις, θόρυβο και επικοινωνία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, είναι να προσπαθήσεις να δώσεις μια αναπτυξιακή προοπτική στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που δυστυχώς δεν την έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Να προστατεύσεις του ανθρώπους που πνίγηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στο Σταυρό και τα Βρασνά, να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να υπάρχουν οι αγρότες και οι επιχειρηματίες, να δώσεις τη δυνατότητα στους νέους επιστήμονες να προλάβουν τις εξελίξεις του μέλλοντος. 
Αυτό είναι μια υψηλή πολιτική ευθύνη για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας που τα τελευταία πέντε χρόνια την έχει βάλει στην άκρη και ακολουθεί μόνο τη μέθοδο της επικοινωνίας, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.» 

«Με αυτή τη συμφωνία θα συνάψουμε πλέον και διπλωματικές σχέσεις με τη Βόρεια Μακεδονία. Εάν δημιουργηθεί προξενείο στη Θεσσαλονίκη και τοποθετηθεί πρόξενος, κατά τη λογική Άδωνη Γεωργιάδη, ο κύριος Τζιτζικώστας δε θα αναγνωρίσει τον πρόξενο της Βόρειας Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη;», διερωτήθηκε ο Χρήστος Γιαννούλης.  

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό το χρόνο που έχουμε, στην πολύτιμη δημόσια κουβέντα που αφορά τους πολίτες, να συζητήσουμε γι’ αυτά που δε συμβαίνουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για τις προκλήσεις που υπάρχουν και την καταπολέμηση της ανεργίας και όχι να χρησιμοποιούμε την περιφέρεια ως το κρυφό βασίλειο για να έρθει η στιγμή να δικαιώσουμε τις προσδοκίες μας για την ηγεσία της Ν.Δ.» κατέληξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)