to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:03 | 17.02.2019

Αθλητισμός

Κυριακή γεμάτη σπορ στην ΕΡΤ!

Μια μοναδική πανδαισία αθλητικών μεταδόσεων και εκπομπών προσφέρουν τα κανάλια της ΕΡΤ την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.


Η αρχή γίνεται στις 15.00 από την ΕΡΤ3, με τη μετάδοση του ντέρμπι της Football League Ηρακλής- Κέρκυρα, σε περιγραφή του Πάνου Μπλέτσου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαυρόπουλου. 

Η ΕΡΤ2 στις 17.00 φιλοξενεί τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Περιγράφει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου με σχολιασμό από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο – αθλητή που έπαιξε και στους δύο συλλόγους. Στο ρεπορτάζ οι Γιάννης Νάτου και Κώστας Χαλβατσιώτης. 

Την ίδια ώρα η ΕΡΤ3 μεταδίδει τον αγώνα Χάντμπολ Premier League, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό απέναντι στον Διομήδη Άργους. Περιγράφει ο Πάνος Σαμαράς. 

Τη σκυτάλη παίρνει η ΕΡΤ1 με την 21η αγωνιστική της Superleague, η οποία παράλληλα με το ΕΡΤ Sports μεταδίδει απευθείας στις 18.00 τον αγώνα Άρης - Πανιώνιος, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη και ρεπορτάζ του Τάσου Πακλατζή. 

Η εμβληματική "Αθλητική Κυριακή" περιμένει τους φιλάθλους όλων των σπορ από αυτή την εβδομάδα στις 21.45 μέσα από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports, με τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Περικλή Μακρή. Καλεσμένος στο στούντιο της ΕΡΤ είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα, που θα σχολιάσει το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και τους υπόλοιπους αγώνες. Η εκπομπή θα παρουσιάσει επίσης κριτική για τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον Παναγιώτη Βαρούχα, αλλά και όλη την αθλητική επικαιρότητα. 

Σε απευθείας σύνδεση με το Ρίο Ντε Ζανέιρο, η ΕΡΤ2 θα καλύψει στις 23.00 τη μάχη της ΑΕΚ απέναντι στη Φλαμένγκο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Τον αγώνα περιγράφει ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ στον σχολιασμό θα βρίσκεται ο Νίκος Χατζής, κυπελλούχος Ευρώπης στο "Σαπόρτα" του 2000 με την ΑΕΚ.

tags: ΕΡΤ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)