to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:32 | 08.12.2018

left.gr

Πολιτική

Μήπως ξεχάσαμε τι εστί Λοβέρδος; (βίντεο)

Ασφαλώς δεν ξεχνάει εύκολα κάποιος τη διαπόμπευση τον τοξικοεξαρτημένων οροθετικών γυναικών άλλα και όσα κατά καιρούς έχει εκστομίσει ο πρώην υπουργός. Ωστόσο, φροντίζει και ο ίδιος να μας τα θυμίζει...


Τελευταίο «κρούσμα», η ταύτισή του με όσους, εξ ακροδεξιών, «δικάζουν» τον Ζακ Κωστόπουλο, παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το περιστατικό στην οδό Γλάδστωνος. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ συντάσσεται με όσους από την πρώτη στιγμή πήγαν να «κουκουλώσουν» το δολοφονικό λιντσάρισμα βάζοντας τον τίτλο «επίδοξος ληστής» (λες και αυτό θα μετρίαζε τη βαρβαρότητα), «τίτλος» ο οποίος έχει καταρρεύσει. 

Απευθυνόμενος, όπως και τότε, με τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών, στα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά, βαφτίζει «παραβατικό» το θύμα, επιχειρώντας ανόητους συμψηφισμούς και απενοχοποιώντας την ακροδεξιά ατζέντα:

Αλλά, τι περιμένατε από έναν Λοβέρδο;

Όπως εύστοχα σχολιάζει ο Κ. Παπαϊωάνου:

Τον έπιασε αγωνία μήπως ξεχαστούν οι επιδόσεις του στον κοινωνικό στιγματισμό. Μήπως το άγος των τοξικοεξαρτημένων οροθετικών γυναικών πάψει να τον συνοδεύει.

Ανησυχεί μήπως τον ξεπεράσει κανείς στον λόγο της διαπόμπευσης, μήπως βρεθεί άλλος καλύτερος στην ποινικοποίηση της ασθένειας και της εξαθλίωσης.

Μην ανησυχείτε κ. Λοβέρδε μου. Θυμόμαστε και τη «δημιουργία ξεχωριστών χώρων νοσηλείας για μετανάστες που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα», ωσάν τα μεταδοτικά νοσήματα να έχουν υπηκοότητα.

Θυμόμαστε και την πρότασή σας για επαναφορά της θανατικής ποινής.

Θυμόμαστε και ότι «κάνει ακτιβισμό η ελληνική Χεζμπολάχ και παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει ποσοστά. Αυτό γιατί να το καταγγείλει κανείς; Πρόκειται για το πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά, μετά την Μεταπολίτευση». Έτσι είχατε πει για τη Χρυσή Αυγή.

Εύγε κ. Λοβέρδε μου. Με το χτεσινό επιβεβαιώσατε ότι παραμένετε αχτύπητος στην απενοχοποίηση της ακροδεξιάς ατζέντας.

Ο ίδιος ο Ζακ, όπως μας θυμίζει η πρωτοβουλία «Justice for Zak», είχε προκαταβολικά «απαντήσει» στο ήθος και το ύφος του πρώην υπουργού με αφορμή το θάνατο μίας εκ των οροθετικών γυναικών που διαπομπέυθηκαν:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)