to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:35 | 02.11.2018

Πολιτική

Πρόταση για αναθεώρηση του Μουντιάλ

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ο θρίαμβος του Λευτέρη Πετρούνια, οι τροπολογίες του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, οι έρευνες για τον θάνατο του ομογενούς στην Αλβανία, η παρουσία Τσίπρα στην Τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας (δηλαδή μόνο η πρόταση για τη διοργάνωση Μουντιάλ), η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναθεώρηση του Συντάγματος, οι παραιτήσεις Κωστόπουλου-Θαλασσινού από την ΕΡΤ, η ανάρτηση πανό από τον Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


Οι τελικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Το κείμενο με τις τελικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, το οποίο συνοδεύεται από τις 50 απαιτούμενες υπογραφές βουλευτών. (αναλυτικά)


 

Αλ. Τσίπρας: Θεσμός η Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας 

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συμμετείχε σήμερα στην Τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας στη Βάρνα (αναλυτικά)


 

«Δεν υπάρχει πολιτική παρέμβαση σχετικά με αποφάσεις επιστροφής αναδρομικών»

«Οι δικαστικές αποφάσεις για επιστροφή αναδρομικών σε συνταξιούχους, που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τα οποία το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει σαφώς τοποθετηθεί». (αναλυτικά)


 

«Προσήλωσή μας στον αγώνα να μη συνεχίσουν να επωάζονται τα αυγά του φιδιού»

Ο Πρόεδρος της Βουλής, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και η πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, έφτασαν λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Παρασκευής στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. (αναλυτικά)


 

«Η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων περί τον "νόμο Παρασκευόπουλου" έχει φουλάρει τις μηχανές της»

Δήλωση του πρώην υπουργού Ν. Παρασκευόπουλου με αφορμή νέα ψευδή είδηση περί αποφυλάκισης δράστη Ρομά με τον νόμο Παρασκευόπουλου. (αναλυτικά)


 

Η μονταζιέρα της Ομάδας Αλήθειας σε νέες περιπέτειες

Νέες αθλιότητες βάλθηκε να σερβίρει και σήμερα στο κοινό του ο διαδικτυακός βραχίωνας της Νέας Δημοκρατίας, η περιβόητη Ομάδα «Αλήθειας». (αναλυτικά)


 

ΠΓΔΜ: Στη Βουλή οι τροπολογίες του Συντάγματος την 1η Δεκεμβρίου

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κατέθεσε στη Βουλή το προσχέδιο τροπολογιών του Συντάγματος, το οποίο νωρίτερα σήμερα υιοθέτησε το υπουργικό συμβούλιο της χώρας. Συνολικά, η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ κατέθεσε στη Βουλή τέσσερις τροπολογίες. (αναλυτικά)


 

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών»

«Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στη χώρα ήταν από τις κεντρικές δεσμεύσεις της κυβέρνησής μας και την κάναμε πράξη από την 21η Αυγούστου 2018» τόνισε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στο ρ/σ «Palmos 104,2» της Καρδίτσας. (αναλυτικά)


 

Αλ. Χαρίτσης: Πρωτοφανής ο ηρωισμός των ψαράδων στο Μάτι

Σε εκδήλωση προς τιμή των ψαράδων που έσωσαν ανθρώπινες ζωές στις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου, παρέστη ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. (αναλυτικά)


 

Άμεση πρόσληψη 1.000 αναπληρωτών καθηγητών

Οι προσλήψεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες. (αναλυτικά)


 

Ξεκινά τη Δευτέρα η διανομή των σχολικών γευμάτων

Ξεκινά τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, σταδιακά, η διανομή ζεστών γευμάτων στα σχολεία. Το πρόγραμμα απευθύνεται συνολικά σε 153.244 μαθητές, 950 σχολείων, 63 Δήμων όλης τη χώρας. (αναλυτικά)


 

Έλληνας αξιωματικός της Αστυνομίας στην Αλβανία για να συμμετάσχει στις έρευνες για τον θάνατο του Κ. Κατσίφα

Η παρουσία του Έλληνα αξιωματικού συμφωνήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. (αναλυτικά)


 

Ξεκινά από 1/1/2019 η επιδότηση κόκκινων στεγαστικών δανείων

Θα φθάνει και στο 95% για οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 8.500 ευρώ. (αναλυτικά)


 

Συνάντηση των Ν. Παππά και Στ. Γιαννακίδη με περισσότερους από 120 εκπροσώπους start up επιχειρήσεων

Η ενημέρωση των start uppers για τα διαθέσιμα και επερχόμενα χρηματοδοτικά και άλλα εργαλεία, καθώς και γενικότερα η από κοινού χάραξη της στρατηγικής για την υποστήριξη των καινοτόμων επιχειρήσεων της χώρας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης (αναλυτικά)


 

Μείωση κατά 411 εκατ. ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Σεπτέμβριο

Μεγάλη μείωση κατά 411 εκατ. ευρώ παρουσίασαν τον Σεπτέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες. Αυτό οφείλεται κυρίως στις αυξημένες επιστροφές φόρων που σημειώθηκαν τον ίδιο μήνα, ενώ μικρή μείωση παρουσίασαν και οι οφειλές των φορέων της γενικής κυβέρνησης. (αναλυτικά)


 

Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Εγκατάσταση υπόγειων συστημάτων διαχωρισμού και αποκομιδής απορριμμάτων (αναλυτικά)


 

Αντιπλημμυρικά έργα στο Πέραμα

Πρόκειται για ένα έργο, η υλοποίηση του οποίου παρουσιάζει σημαντικό βαθμό δυσκολίας λόγω του έντονου φυσικού ανάγλυφου, του βραχώδους της περιοχής, της στενότητας των οδών και της ύπαρξης άλλων δικτύων κοινής ωφέλειας. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)