to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:02 | 21.08.2018

Κοινωνία

Αύριο, Τετάρτη 22/8, η κηδεία της Νατάσας Βαρελά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι η κηδεία της Νατάσας Βαρελά θα γίνει αύριο Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ., στην Μητρόπολη Μεγάρων.


Η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου σε ηλικία 33 ετών . Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 21/8 ότι η κηδεία της  Νατάσας Βαρελά θα γίνει αύριο Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ., στην Μητρόπολη Μεγάρων. 

"Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της"ενεφερε σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, στην οικογένεια και τους οικείους της.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.

«H Νέα Δημοκρατία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά για τον τόσο αδόκητο και πρόωρο θάνατο της».

Τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα αναφέρει: "η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)