to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:23 | 03.08.2018

Κοινωνία

Χαλκιδική: Ολοκληρώνεται σήμερα η κατεδάφιση της μάντρας που εμπόδιζε την πρόσβαση στη θάλασσα

Απομένει ένα κομμάτι είκοσι μέτρων που δεν είχε γκρεμιστεί και θα ακολουθήσει η διαμόρφωση του εδάφους από τα μηχανήματα


Ολοκληρώνεται σήμερα η κατεδάφιση περίφραξης και η διάνοιξη διόδου προς τη θάλασσα στην περιοχή μεταξύ Πολύχρονου και Χανιώτης, από τα συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, απομένει ένα κομμάτι είκοσι μέτρων που δεν είχε γκρεμιστεί και θα ακολουθήσει η διαμόρφωση του εδάφους από τα μηχανήματα.

Ο κ. Κοντός επισήμανε ότι δεν θα συνεχιστούν οι εργασίες την ερχόμενη εβδομάδα καθώς η Πολεοδομία του Δήμου Νέας Προποντίδας που επεξεργάζεται και τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Κασσάνδρας, ολοκληρώνει το επόμενο διάστημα την καταγραφή των αυθαιρεσιών που αφορούν στις ελεύθερες προσβάσεις προς την παραλία. "Περιμένουμε να δούμε τα σημεία στα οποία που πρέπει να γίνουν διανοίξεις, αφού τα καθορίσει η Πολεοδομία και αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση εκδώσει τη σχετική απόφαση" σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έφτασε στον δήμο η σχετική εγκύκλιος που εστάλη από το υπουργείο Εσωτερικών, η οποία θα εξεταστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την ερχόμενη εβδομάδα θα προσδιοριστούν οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο δήμος. Σε κάθε περίπτωση, διευκρίνισε ότι "δεν υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου Σιθωνίας τόσο μεγάλα προβλήματα όσο αυτά που παρατηρήθηκαν στην Κασσάνδρα καθώς στη Σιθωνία είναι πιο εύκολες οι προσβάσεις στη θάλασσα".

Για παράδειγμα", σχολίασε, "στην περιοχή μας δεν υπάρχει κλειστό μέτωπο στην παραλία μήκους δύο ή τριών χιλιομέτρων. Το μεγαλύτερο σημείο στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση είναι μήκους τριακοσίων ή τετρακοσίων μέτρων και βρίσκεται στη Βουρβουρού"

ΑΠΕ -ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)