to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:24 | 26.07.2018

πηγή: stokokkino.gr

Πολιτική

«Ο Ψινάκης απουσιάζει συστηματικά από τα σημαντικά δημοτικά συμβούλια»

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης δεν πήγε στο δημοτικό συμβούλιο για τους πυρόπληκτους, συστηματικά απουσιάζει από τα σημαντικά συμβούλια, σε άλλα σηκώνεται και φεύγει όταν σηζητούνται προβλήματα, είπε ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Αστρινάκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Βαγγέλη Καραγεώργο.


«Είχαμε ένα δυσάρεστο, διοικητικής φύσης, γεγονός, καθώς ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ψινάκης δεν ήταν παρών στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τους πυρόπληκτους. Ήταν απόγευμα στις 18.00 και δεν ήρθε ο δήμαρχος», είπε ο κ. Αστρινάκης.

Μάλιστα, προσέθεσε ότι «ως δημοτικός σύμβουλος μπορώ να σας διαβεβαιώσω, με ημερομηνίες, ότι ο Ψινάκης απουσιάζει συστηματικά από όλες τις σημαντικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και σε μεμονωμένες συνεδριάσεις όταν η κουβέντα αρχίζει να γίνεται συστηματική και να μπαίνουν μπροστά τα προβλήματα, σηκώνεται και φεύγει».

Ο κ. Αστρινάκης σημείωσε ότι «όταν υπάρχει κρίση, πρέπει να υπάρχει ένας ο οποίος αποφασίζει και κατευθύνει, αυτό έλειπε εδώ. Και είναι προκλητική η απουσία του από την συνεδρίαση, που έγινε αποκλειστικά και μόνο για τους πυρόπληκτους. Είναι αχαρακτήριστη συμπεριφορά. Η απουσία ή παρουσία των επικεφαλής έχει αποτέλεσμα στην πράξη, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Όταν είσαι δήμαρχος, υπουργός, πρωθυπουργός, πρέπει να είσαι παρών, αλλιώς πες "η κρίση με υπερβαίνει, παραιτούμαι" και αναλαμβάνει ένας άλλος».

«Κατά τα άλλα εδώ συνεργαζόμαστε πολύ καλά με την δημοτική αρχή, ως αντιπολίτευση, βάζουμε πλάτη όλοι για τους πυρόπληκτους, με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, μας δίνουν και αρμοδιότητες. Επισημαίνω την συμπεριφορά του δημάρχου, γιατί έχει αποτέλεσμα για τους πυρόπληκτους. Δεν με ενδιαφέρει να πω "ο Ψινάκης είναι κακός", το τι είναι το ξέρει ο ίδιος», κατέληξε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)