to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:29 | 21.03.2013

Πολιτική

«Έφυγε» η συντρόφισσα Έφη Γιαβή

Μετά από πολύχρονη μάχη, την οποία αντιμετώπισε με εξαιρετικά μεγάλη υπομονή και αξιοπρέπεια, σε ηλικία μόλις 48 χρονών, πέθανε η αγαπημένη μας συντρόφισσα Έφη Γιαβή.


Γεννήθηκε και έζησε στον Άγιο Δημήτριο από το 1965. 

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου το 1983.

Ήταν πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργαζόταν ως καθηγήτρια Φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1993. Τα τελευταία χρόνια ασκούσε το λειτούργημά της στο 6ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου, όπου και κατέληξε μετά από πολυετή περιπλάνηση στην επαρχία και στην υπόλοιπη Αττική.

Από τα φοιτητικά της χρόνια εντάχθηκε στο κίνημα, πρώτα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ και στη συνέχεια μέσα από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ το 1991 και τον ΣΥΡΙΖΑ μετέπειτα.

Ιδρυτικό μέλος της τοπικής οργάνωσης Αγίου Δημητρίου του ΣΥΝ και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, προσέφερε εκτός άλλων κοινωνικών, πολιτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και στα «κοινά» της περιοχής της, μέσα από τη συμμετοχή της στην δημοτική κίνηση «ΜΕΤΕΧΩ».

Συνδικαλιστικά είχε δραστηριοποιηθεί  στα πλαίσια της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας, όπου κατέβαινε επί σειρά ετών  υποψήφια με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις.

Συλλυπούμαστε  θερμά την οικογένειά της, τον σύντροφό της Θοδωρή Μπέλλο και την κόρη της, τη γλυκιά Μαρία και αποχαιρετάμε με πόνο και βαθιά οδύνη την πολυαγαπημένη μας συναγωνίστρια και φίλη.

Καλό ταξίδι συντρόφισσα…

Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  

Η κηδεία θα γίνει αύριο Παρασκευή 22 Μάρτη στις 15:30 

από το νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου.

Παράκληση της οικογένειας, όποιος / όποια επιθυμεί στη μνήμη της Έφης, αντί άλλων, ας ενισχύσει την οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)