to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:28 | 12.06.2018

Κοινωνία

Λαμία: Την ενοχή του 69χρονου για την κακοποίηση των δυο εγγονών του επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής

«Καίει» τον 69χρονο δικηγόρο από τη Λαμία η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία κατατέθηκε πριν από λίγο στην ανακρίτρια της Λαμίας και αποτυπώνει την κακοποίηση της επτάχρονης εγγονής του.


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις».

Ακόμη και οι δύο συγγενείς που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν, ενώ ο μέχρι τώρα συνήγορός του, Δημήτρης Κρούπης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, δηλώνοντας: «Οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ». 

Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Σημειώνεται, η επτάχρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εφιάλτη που ζούσε η ίδια και ο 9χρονος αδελφός της στα χέρια του παππού τους.

Όλα άρχισαν, όταν η εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας. Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνείτο πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της. Αν και το βάρος πέφτει στα όσα έχει υποστεί το κοριτσάκι και το οποίο έχει περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα έχει βιώσει και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του, ο οποίος του φωνάζει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική.


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)