to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:14 | 28.02.2013

left.gr

Κοινωνία

H Χρυσή Αυγή απαντά μέσω... Θέμου

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το χρυσαυγίτικο παιδομάζωμα και η απάντηση του Θέμου Αναστασιάδη


Είναι γνωστό ότι το Πρώτο Θέμα και ο εκδότης του διάκεινται ευνοϊκά απέναντι στη γνωστή συμμορία του Μιχαλολιάκου. Από το ψευτο-ρεπορτάζ για τις αγαθοεργίες των νεοναζί στον Αγ. Παντελεήμονα μέχρι το αναμάσημα της θεωρίας των δύο «άκρων» και τη συκοφάντηση των κοινωνικών αγώνων, η εν λόγω εφημερίδα βρίσκεται στον αντίποδα της στοιχειώδους δεοντολογίας και δημοκρατικής λειτουργίας της δημοσιογραφίας. 

Σήμερα, ο γνωστός παρουσιαστής - εκδότης ανέλαβε να απαντήσει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη ναζιστική προπαγάνδα σε παιδάκια, υποκαθιστώντας το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής και επιβεβαιώνοντας το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ περί μερίδας των ΜΜΕ που κάνει δωρεάν διαφήμιση στους νεοναζί.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ:

Η Χρυσή Αυγή κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια με ναζιστική προπαγάνδα Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντας την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση. Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας.

Και η απάντηση του χρυσαυγίτη Θέμου:

Παιδομάζωμα και συμμορίτες Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό. Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να ’χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα – ή με τους πράσινους ήλιους παλιότερα. Εδώ, και στο γήπεδο που λέει ο λόγος, τα πάνε μετά από μια κάποια ηλικία, για να μην ακούν τα «γαλλικά» των οργανωμένων. Αν μη τι άλλο, όμως, με αφορμή τα πατριωτικά φροντιστήρια της Ακροδεξιάς, γελάσαμε και λιγάκι... Ωστε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «παιδομάζωμα» ε; Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον «κομμουνιστικό παράδεισο» χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!! Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη. Για κανένα λοιπόν δεν είναι καλό να ξαναθυμόμαστε όλα όσα αποφασίσαμε από το ’74 και μετά να αφήσουμε πίσω μας.

ΥΓ.: Και μια που ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα τελευταία μιλάει για Συμμορία της Τρόικας, γιατί δεν το καθιερώνει; Να αποκαλεί όλους τους κυβερνητικούς και μνημονιακούς… «συμμορίτες». Ή ακόμα καλύτερα «Κομισιόν-συμμορίτες». Καλά λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)