to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:16 | 23.02.2018

Πολιτική

«Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο»: Σε εξέλιξη η ομιλία του Ευ. Τσακαλώτου στο Ηράκλειο

O υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλά αυτή την ώρα ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν στο Ηράκλειο της Κρήτης το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης


O   υπουργός Οικονομικών  Ευκλείδης Τσακαλώτος  είναι  ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν  σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης  το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης  και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Θέμα της εκδήλωσης: «Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο» .

Ο Ευκλ. Τσακαλώτος αργά το βράδυ θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του  ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Βασίλη Λαμπρινό

Με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό είχε συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να ενημερωθεί για την οικοδομική δραστηριότητα στον δήμο Ηρακλείου και αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά» βιομηχανία για όλη την Κρήτη.

Ο κ. Τσακαλώτος επιπλέον έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νότιο τμήμα του Ηρακλείου, ζητώντας να ενημερωθεί την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, στη συνάντηση, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης.

Σε δύο από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στο χώρο τους βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος επισκέφθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου την εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης» και συζήτησε με τον πρόεδρο του ΔΣ, Γιάννη Λεμπιδάκη και τα μέλη, Μιχάλη και Μανώλη Λεμπιδάκη/ Επίσης, επισκέφθηκε και την εταιρεία Megaplast ΑΕ, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρό της, Χαρίλαο Καββαδία.

Ο υπουργός Οικονομικων επισκέφθηκε επίσης τη συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στην οποία έκανε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ  Μ. Μαρακάκη και τον διευθυντή δικτύων Γ. Επανωμεριτάκη.

 

Στα γραφεία της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες βράδυ ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία προς την έξοδο από τα μνημόνια.

Ο υπουργός επί δυόμισι ώρες απάντησε στις ερωτήσεις των μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ανέπτυξε τη στρατηγική της κυβέρνησης για ένα αναπτυξιακό πρότυπο, με επίκεντρο τις δυνάμεις της εργασίας και την πολύπλευρη παραγωγική αφύπνιση της χώρας με την κοινωνία όρθια και τους εργαζόμενους πρωταγωνιστές.

Η χώρα θα προτάξει το δικό της αναπτυξιακό μοντέλο,- σε αντιδιαστολή με τις νεοφιλελεύθερου τύπου συνταγές κατεδάφισης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων-, αυτό της συμμετοχικής δημοκρατικής  και δίκαιης παραγωγικής διαδικασίας, που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και την προστασία του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)