to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:08 | 08.10.2017

Μ.Λ.

Πολιτική

Η ΝΔ τελματώνει: Δεν το λέμε εμείς, ο Γ. Παπαχρήστος στο «Βήμα» το λέει...

Όταν ο Γιώργος Παπαχρήστος, στην εφημερίδα Το ΒΗΜΑ, τα βλέπει σκούρα για τη ΝΔ... τι να πούμε εμείς.


Ο αρθρογράφος της εφημερίδας του ΔΟΜ, συμφερόντων Μαρινάκη και... άτυπο γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ασκεί σκληρή κριτική στη στρατηγική Μητσοτάκη και εκπέμπει κάθε άλλο παρά ευοίωνα μηνύματα για το κόμμα, την ώρα που η ΝΔ ξεκινά τις πρώτες προσυνεδριακές συσκέψεις.

«Η παγίωση της δημοσκοπικής πρωτοπορίας της Νέας Δημοκρατίας είναι ίσως το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο που προκύπτει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την ανάγνωση των τελευταίων ερευνών της κοινής γνώμης. Αλλά είναι μόνο αυτό» αναφέρει ο Γ. Παπαχρήστος, για να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι «για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πληθαίνουν οι ενδείξεις πως τελματώνει».

«Λόγος ξύλινος και λόγος κενός, χωρίς σοβαρά επιχειρήματα και χωρίς, το κυριότερο, σοβαρή, μελετημένης και προπαντός υλοποιήσιμη πρόταση για διέξοδο από την κρίση είναι όσα χαρακτηρίζουν την αντιπολίτευση που ασκεί η Νέα Δημοκρατία» συνεχιζει η σκληρή κριτική του Γ. Παπαχρήστου.

Επισημαίνει μάλιστα ότι «εννέα χρόνια μετά την κρίση, την οποία εν πολλοίς δική της διακυβέρνηση έχει δημιουργήσει, η κυβέρνηση Καραμανλή, η ΝΔ έχει υποχρέωση να εξηγήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό το σχέδιό της. Όσο δεν το κάνει, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να παγιώνει τη γενικευμένη πεποίθηση ότι ούτε πρόγραμμα έχει, ούτε λύσεις, αλλά μόνο υπομονή. Μέχρι να πέσει το φρούτο από το δέντρο».

Για να καταλήξει σε ένα ερώτημα γεμάτο νόημα: «Είναι αύτο που χρειάζεται η χώρα σήμερα;»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)