to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:56 | 04.10.2017

Κοινωνία

Παρέμβαση Σπίρτζη μετά την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να αναστείλει την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών έδωσε εντολή να παραπεμφθεί άμεσα στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης όποιος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ αρνηθεί να εκδώσει από αύριο ηλεκτρονικό εισιτήριο ή ηλεκτρονική κάρτα


Παρέμβαση Σπίρτζη μετά τις προειδοποιήσεις του Σωματείου εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) ότι θα αναστείλουν από αύριο την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, έδωσε εντολή να παραπεμφθεί άμεσα στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης όποιος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ αρνηθεί να εκδώσει από αύριο ηλεκτρονικό εισιτήριο ή ηλεκτρονική κάρτα. Από το Βελιγράδι όπου έφτασε για επίσημη επίσκεψη μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ να αναστείλουν από αύριο την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών ζήτησε να ενημερωθούν αμέσως οι εισαγγελικές Αρχές και να πράξουν τα δέοντα.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ επικαλούνται ότι δεν έχει υπάρξει σχετικός διάλογος μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων των εργαζομένων για την άμεση αντιμετώπιση, όπως υποστηρίζουν, των προβλημάτων που εντοπίστηκαν κατά τη δοκιμαστική λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΑ:

«Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, λαμβάνονται οι ακόλουθες αποφάσεις:

 

Α. Από αύριο, 5/10/17 καταργείται η έκδοση χάρτινων καρτών. Εκδίδεται ΜΟΝΟ η ηλεκτρονική κάρτα.

 

Β. Από τέλος του μήνα εκδίδονται και επικυρώνονται μόνο ηλεκτρονικά εισιτήρια.

 

Γ. Όποιος υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ αρνηθεί την εκτέλεση των καθηκόντων και την πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών, θα παραπέμπεται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης και, ταυτόχρονα, στη Δικαιοσύνη.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)