to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:04 | 07.08.2017

Πολιτική

Ο Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΣΥ στην Γεννηματά

Υποψήφιος...


Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανακοίνωσε και επισήμως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Κυριακής με τη Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Καμίνης είχε ήδη σειρά επαφών με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Άννα Διαμαντοπούλου.

Μετά τις 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Γεννηματά – Καμίνη, όπως συμφωνήθηκε στη μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία,

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την άλλη πλευρά, αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του -σχετικά με τη συμμετοχή του ή όχι στη ΔΗΣΥ- στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Ο κύβος ερρίφθη, ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός» δήλωσε στα Νέα η Φώφη Γεννηματά σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και χαρακτήρισε ι καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα Καμίνη, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εξελίξεις τρέχουν και δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

«Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Δημοκρατική Παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα. Στη λογική όμως του μεγάλου, του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Αυτό θέλει ο κόσμος της παράταξής μας. Που, είτε έμεινε κοντά μας είτε έφυγε είτε κράτησε αποστάσεις, σήμερα μας παρακολουθεί και ελπίζει. Βλέπει ότι αλλάζουμε, βλέπει ότι προτείνουμε λύσεις, προοδευτικές και ρεαλιστικές. Είμαστε αποφασισμένοι και θα πετύχουμε» σημείωσε επίσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)