to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:57 | 20.06.2017

Κοινωνία

Εκδικάζεται η μήνυση της Μάγδας Φύσσα εναντίον χρυσαυγίτη που προσέβαλε τη μνήμη του γιου της

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα καθίσει ο χρυσαυγίτης Βυζάντιος Παυλίδης που προσέβαλε την μνήμη του Παύλου Φύσσα εντός της αίθουσας του Εφετείου τον Φεβρουάριο του 2017.


Ειρήνη Προμπονά - Στο Κόκκινο

Εκδικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων στο Ζ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, κτίριο 5, αίθουσα 4 και ώρα 9.00 π.μ. η μήνυση που υπέβαλε η Μάγδα Φύσσα εναντίον του Βυζάντιου Παυλίδη, για τα αδικήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού, που έλαβαν χώρα στις 14 Φεβρουαρίου, εντός της αίθουσας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατά την δίκη της  ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Στο πρόσωπο του κατηγορουμένου η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε το άτομο που φώναζε  χειρονομώντας χυδαία προς το μέρος της «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα ε; Πού;» καθώς οι χρυσαυγίτες είχαν εξαπολύσει επίθεση εντός της αίθουσας εναντίον αντιφασιστών που παρακολουθούσαν την εκδίκαση της υπόθεσης «Αντίπνοια».

Σε συμπαράσταση καλούν αύριο στην Ευελπίδων οι φίλοι του Παύλου Φύσσα που αναφέρουν στην ανακοινωσή τους: «Είναι χρέος μας να είμαστε εκεί σε ένδειξη σεβασμού και στήριξης στην οικογένεια του Παύλου, αλλά πάνω από όλα για να καταλάβουν οι φασίστες ότι οι μέρες που δρούσαν ανενόχλητοι τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Παντού και πάντα θα μας βρίσκουν μπροστά τους»

Δίκη Χρυσής Αυγής -Συνέχεια της κατάθεσης του Θ. Κούρκουλα

Παράλληλα συνεχίζεται αύριο στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυσδαλλού η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή με την κατάθεση του Θανάση Κούρκουλα.



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)