to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:02 | 31.03.2017

Αθλητισμός

«Ροπαλιά» -6 βαθμών σε Ηρακλή για χρέη προς παίχτες, αφαίρεση βαθμών και από Χανιά, Καλλονή, Παναιγιάλειο!

Όπου φτωχός και η μοίρα του, καθώς ο Ηρακλής βρήκε πλέον νέο σοβαρό εμπόδιο στην μάχη της παραμονής με το -6 που του επιβλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για χρέη προς παίχτες - Το Δικαστήριο, επίσης, επέβαλε σε Χανιά και Καλλονή ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για χρωστούμενα προς τους Πρίφτη, Χατζηλιάδη και Γιορέντε, Δαύκου αντίστοιχα, ενώ στον Παναιγιάλειο -3 για οφειλές προς τον τελευταίο.


Η ποινή που στην ουσία θα είναι και η καταδίκη για τον «Γηραιό» θα ισχύσει αν εντός 3 ημέρων δεν μπορέσει να «καθαρίσει» με τις οφειλές, κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει ως ακατόρθωτο!

 

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

 

Κέρκυρα και... τέλος; 

Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη, αν και θεωρητικά ο Ηρακλής μπορεί να πληρώσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς,  δείχνει απίθανο ο Γηραιός να προλάβει να είναι εμπρόθεσμος στο να ρυθμίσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Για να ακριβολογούμε δεν... γίνεται, καθώς η προθεσμία εκπνέει σήμερα, ενώ ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί οι νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, που υπέγραψαν χθες με επιφύλαξη τα χαρτιά αδειοδότησης. Τι σημαίνει αυτό; Πως ναι μεν η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο ματς της Κέρκυρας, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν. Είναι πιθανό την Κυριακή να έχουμε την τελευταία εμφάνισή της στη τρέχουσα σεζόν, αφού πλέον ως μη αδειοδοτημένη – θα απομένει η τυπική ανακοίνωση – δεν θα έχει «ουσία» να «κυνηγά» την παραμονή της μέσα στα γήπεδα.

Ζόρικα τα πράγματα για Χανιά, Καλλονή και Παναιγιάλειο! 
 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε σε Χανιά και Καλλονή ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για χρωστούμενα προς τους Πρίφτη, Χατζηλιάδη και Γιορέντε, Δαύκου αντίστοιχα, ενώ στον Παναιγιάλειο -3 για οφειλές προς τον τελευταίο. 

Δίνει και στις τρεις ομάδες της Football League, ωστόσο, προθεσμία τριών ημερών, για να ισχύσουν οι ποινές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ. 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ. 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ. 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ. 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ
».

(με πληροφορίες από gazzetta και sport-fm)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)