to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:42 | 09.01.2017

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτισμός

Ξεκινάει το νέο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο - Το ραδιόφωνο που... ακούει!

Από σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα είναι στον αέρα το νέο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο.


Ο σταθμός με διάθεση ανανέωσης και νέα διεύθυνση υπό τον Μάκη Μηλάτο και τον Στάθη Σχινά στον ενημερωτικό τομέα, προχωρά με στρατηγικές αλλαγές στη φιλοσοφία και το προφίλ του. 

Δείτε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα εδώ.

Η εγκυρότητα, η εξωστρέφεια και η αλληλεπίδραση με την κοινωνία αποτελούν το βασικό άξονα της φιλοσοφίας του νέου προγράμματος με την ενημέρωση, τη μουσική και τον πολιτισμό να αλληλοσυμπληρώνονται και να λειτουργούν χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με σταθερή επιδίωξή μας την πολυφωνία και τη σφαιρική καταγραφή της κοινωνικής πραγματικότητας.

Kοινωνικά εγχειρήματα, δράσεις αλληλεγγύης και νέες πρωτοβουλίες θα βρουν χώρο στο νέο πρόγραμμα με βασικό μας στόχο ο παλμός της κοινωνίας να επιστρέψει στο ραδιόφωνο που την ανέδειξε.

Οι σταθερές αξίες του ραδιοφώνου μας παραμένουν και παράλληλα νέες εκπομπές έρχονται να προστεθούν στο νέο πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο. 

Ο Προκόπης Αγγελόπουλος από το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ κατεβαίνει στον στίβο της πρωινής ενημέρωσης και μαζί με τον Γιώργο Τραπεζιώτη θα αποτελέσουν το νέο πρωινό δίδυμο του ραδιοφώνου μας (08:00-10:00 Δε-Πα). 

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος με το «Και λίγα λέω» μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του σταθμού (11:00-12:00 Δε-Πα) και η Φωτεινή Λαμπρίδη με νέα εκπομπή και κόνσεπτ, που έχει τίτλο «Πέντε τραγούδια δρόμος», θα δημιουργεί καθημερινά (16:30-17:00) μία αφήγηση με αφορμή πέντε τραγούδια Ελλήνων δημιουργών. 

Αλλαγή ζώνης και για τον Θεόφιλο Σιχλετίδη, σε ζωντανή αναμετάδοση από τον 93,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης, που θα μας λέει σε νέα ώρα (18:00-19:00 Δε-Πα) ότι «Αυτό δεν είναι το απογευματινό μαγκαζίνο του Κόκκινου». 

Η Θάλεια Καραμολέγκου επιστρέφει μετά από καιρό στη βραδινή ζώνη του σταθμού με τον «Ωκεανό του ήχου» (22:00-00:00 Δε-Πα).

Το Σαββατοκύριακο ο Διονύσης Ελευθεράτος θα μας λέει την πρώτη καλημέρα «Με καφέ διπλό και μάτι ανοιχτό» 08:00-10:00. 

Λίγο αργότερα, 12:00-13:00, η Ντίνα Μπατζιά θα ανοίγει τα μικρόφωνα σε κινήματα, δράσεις αλληλεγγύης, οικολογία και περιβάλλον στη νέα εκπομπή «Κι όμως κινείται».

21 ώρες καθημερινού ζωντανού προγράμματος με πρωτογενές ρεπορτάζ, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, συνδέσεις με το δίκτυο των ραδιοφωνικών σταθμών του 105,5 Στο Κόκκινο ανά την Ελλάδα και καλή μουσική χωρίς playlist από καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς του ελληνικού ραδιοφώνου συνθέτουν τα συστατικά του ανανεωμένου προγράμματος του 105,5 Στο Κόκκινο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)