to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:52 | 17.11.2016

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Αν. Καββαδία: Στο κόμμα μας δεν υπάρχουν βαλίτσες Χριστοφοράκου...

«Ο «κακός ΣΥΡΙΖΑ» πληρώνει σε αντίθεση με εκείνους που χθες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι» τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει κανονικά το ένα και μοναδικό δάνειο με το υπόλοιπο του να υπολογίζεται περίπου στα 8 εκατ. «Από κει και πέρα τα δάνεια της Ν.Δ. έχουν αγγίξει τα 200 εκατ. και αντί να σιωπούν κουνάνε τα δάχτυλα. Δεν είμαστε όλοι λοιπόν ίδιοι και όλοι ήδη έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους από τη διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής», συμπλήρωσε.
 
Σε σχέση με το κτίριο της Κουμουνδούρου τόνισε πως βουλευτές της Ν.Δ., συνεπικουρούμενοι από γνωστά ΜΜΕ, ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα και υπενθύμισε τις διαδικασίες μεταβίβασης του κτιρίου από την ΕΑΡ, οι οποίες έγιναν -όπως είπε- με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Το κτίριο περιέρχεται το 1992 στον Συνασπισμό και το ΑΦΜ του κτιρίου είναι το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.
 
Τόνισε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν 45% της αποζημίωσης στο κόμμα, καταλήγοντας πως «στο κόμμα μας δεν υπάρχουν βαλίτσες Χριστοφοράκου».
 
Τέλος, αναφέρθηκε και στο δάνειο του «Κήρυκα Χανίων» και στα έγγραφα που έχουν κατατεθεί, στα οποία αποκαλύπτεται ότι χρειάστηκαν 9 χρόνια από τότε που η εφημερίδα της οικογένειας Μητσοτάκη έλαβε το δάνειο για να ρυθμίσει την οφειλή για ένα δάνειο που έλαβε το 2007 το οποίο έληγε το 2018 και για το οποίο έχει πληρώσει μόνο μια δόση 3.000 ευρώ (!) από τις 23. Πρόσθεσε επίσης πως στη νέα ρύθμιση υπάρχει ο όρος 15 μέρες πριν από τη λήξη της συμφωνίας ο οφειλέτης να κάνει νέο διακανονισμό, υπογραμμίζοντας την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνουν κάποιοι.

Τόνισε μάλιστα πως η Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε μαζί γύρω στα 400 εκατ. ευρώ.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)