to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:07 | 05.11.2016

Πολιτική

Μ. Λαζαρίδης: Βαρουφάκης νούμερο 2 ο κ. Παπαδημητρίου

Ο διευθύντης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ σχολίασε ότι έχουμε μια κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «αφού ο βασικός κυβερνητικός εταίρος είναι ο κ. Καμμένος» ενώ είπε ότι ο πρωθυπουργός «έφτιαξε ένα υπουργείο για τον κολλητό του τον κ. Παππά», και χαρακτήρισε το νέο υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης «Βαρουφάκη νουμερο 2»


«Βαρουφάκη νούμερο 2» χαρακτήρισε τον νέο υπουργό Οικονομίας ο διευθύντης του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης σχολιάζοντας τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, ενώ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι έφτιαξε ένα υπουργείο για τον κολλητό του κ. Παππά. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 τόνισε ότι μια κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ο βασικός κυβερνητικός εταίρος είναι ο κ.Καμμένος και ότι ζητάει το παίρνει.

Επανέλαβε αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι δογματική και ανίκανη και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα. «Στην ουσία έκανε ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων, άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς» σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης ενώ για τον Ν. Παππά ανέφερε πως «απέτυχε παταγωδώς με τον νόμο του και με την αντισυναταγματική του τροπολογία». Παράλληλα πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. επιμένει στην κατάργηση του «νόμου Παππά».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου:

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι Πρόεδρος του Levy Economics Institute και καθηγητής στο Bard College στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Columbia και κάτοχος MA και PhD στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ.

 Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες του σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως το Journal of Economic Issues, European Journal of Political Economy, Review of Political Economy, Challenge. Έγραψε και επιμελήθηκε 13 βιβλία που έχουν εκδοθεί από τους εκδοτικούς οίκους Palgrave Macmillan, Edward Elgar, και McGraw-Hill.

Έχει παρουσιάσει τις εργασίες του σε διεθνή επιστημονικά και τραπεζικά συνέδρια. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επιτροπών του Κογκρέσου Αμερικής και διακεκριμένος επισκέπτης καθηγητής της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών στην Σαγκάη, Κίνας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)