to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:09 | 21.10.2016

πηγή: stokokkino.gr

Πολιτική

Γ. Κοζομπόλη: Ο κ. Κοντομηνάς μας είχε πει ότι όλα τα πληρώνει, φάνηκε όμως το αντίθετο

«Ο κ. Κοντομηνάς είχε πει όταν είχε καταθέσει ότι έχει αγάπη για την πατρίδα, ότι όλα τα πληρώνει, από τον έλεγχο όμως που έγινε φάνηκε το αντίθετο» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γ.Τραπεζιώτη


Η κ.Κοζομπόλη σχολίασε με αυτό τον τρόπο την την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε στον Δημήτρη Κοντομηνά για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Η κα Κοζομπόλη αναφερόμενη στην κατάθεση του κ. Λιαρέλη χθές τόνισε πως «αυτός κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο που κινήθηκαν και οι επόμενοι καναλάρχες, όλοι ισχυρίζονται ότι έχουν δανειστεί με εγγυήσεις», όμως το  ενδιαφέρον στοιχείο είναι, είπε η κα Κοζομπόλη, ότι τα κανάλια ειδικά από το 2008 συνεχίζουν να δανείζονται παρότι έχουν συνεχή αρνητική πορεία, ενώ ένα δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο από την κατάθεση του κ. Λιαρέλη είναι ότι ενώ ο όμιλος πουλά στην Βουλγαρία ένα κανάλι, στην Ελλάδα δεν αποπληρώνει τα χρέη του.

Παράλληλα, υπενθύμισε σημεία από τις καταθέσεις των προηγούμενων μαρτύρων για τον τρόπο δανεισμού των καναλιών, αναφέροντας χαρακτηριστικά την κατάθεση του κ. Κουρή « για την κυνικότητα με την οποία περιέγραφε τι έγινε με τη φούσκα του ΑΛΤΕΡ{..} δεν είδα κανέναν να συγκινείται τότε..» επισημαίνοντας ότι από τους 4.000 εργαζόμενους τα προηγούμενα χρόνια στον τύπο τύπο έχουν μείνει οι μισοί, ενώ αντίθετα είχαν εκτιναχθεί τα χρέη των καναλιών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι «ο κ. Κοντομηνάς είχε πει όταν είχε καταθέσει ότι έχει αγάπη για την πατρίδα, ότι όλα τα πληρώνει, από τον έλεγχο όμως που έγινε φάνηκε το αντίθετο» και εδώ ενισχύεται το μέτωπο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση απέναντι στη διαφθορά, πρόσθεσε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)