to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:08 | 19.10.2016

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Αννέτα Καββαδία: Επιλεκτική η μνήμη του κ. Αναστασιάδη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, επισήμανε τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησης του κ. Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, τονίζοντας πως ο κ. Αναστασιάδης είχε επιλεκτική μνήμη σε πολλά ζητήματα, όπως σε εκείνο που αφορά τα δάνεια της εφημερίδας του.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι ο κ. Αναστασιάδης είχε βοήθεια από τις πάσες που έπαιρνε από την αντιπολίτευση, ενώ ο ίδιος, απαντώντας σε ερωτήσεις για την επαγγελματική του πορεία, σύμφωνα με την κ. Καββαδία, είπε ότι όσα κατάφερε να έχει τα κατάφερε με σκληρή δουλειά, φτάνοντας σε σημείο να πει πως είναι εθελοντικά στην εφημερίδα.

«Από κει και πέρα, μας είπε ότι έχει κάνει αρχισυντάκτης σε εφημερίδα, ότι το "Πρώτο θέμα" δεν έχει καμία σχέση με τη διαπλοκή. Δεν απέφυγε να κάνει υποδείξεις προς την κυβέρνηση, κάτι το οποίο εμείς στηλιτεύσαμε, γιατί μάλλον τα έχει μπερδέψει ο κ. Αναστασιάδης δεν κατάλαβε γιατί τον καλέσαμε. "Εγώ είμαι απλός δημοσιογράφος" ανέφερε. Αν και, όπως είπε, είχε την καλή διάθεση να συνεισφέρει, είχε όμως επιλεκτική μνήμη, όπως στο θέμα με το δάνειο που πήρε για να πληρώσει ένα άλλο», τόνισε η κ. Καββαδία.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε επίσης ότι «η εφημερίδα "Πρώτο θέμα" έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα φασιστικών μορφωμάτων, ενώ δεν έχουμε ξεχάσει τα πρωτοσέλιδα...»

Τέλος, αναφερόμενη στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που είναι σε εξέλιξη, τόνισε πως «σύμφωνα με το σχεδιασμό θα πάμε μέχρι τέλος Δεκέμβρη». «Δεν θέλω να προδικάσω πράγματα πρέπει να φτάσουμε στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)