to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:50 | 13.07.2016

Κοινωνία

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Ένα μικροεπεισόδιο με αφορμή την παρενόχληση εργαζόμενης σε καφενείο, η αιτία του φονικού στο κέντρο της Αθήνας.


Νεότερη ενημέρωση:

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη του μακελειού που είχε ως αποτέλεσμα έναν 47χρονο νεκρό και δύο τραυματίες, 53 και 57 ετών, το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Ο δράστης παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα άφαντος. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή απο το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος, φίλη του δράστη, ο οποίος είναι Ιρακινός κουρδικής καταγωγής.

 

Ο δράστης φέρεται ότι ενόχλησε κάποια στιγμή την κοπέλα, η οποία ζήτησε την παρέμβαση του 47χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος, μαζί με έναν συνεργάτη του, απομάκρυναν τον Ιρακινό. Αυτός όμως, επέστρεψε μετά από λίγο με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο, ενώ τραυμάτισε τον δεύτερο άνδρα και ένα διερχόμενο στα πόδια.



 

Κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο ένας από τους τρεις τραυματίες, που είχε δεχτεί σφαίρα στα πλευρά κατά την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας.

Οι άλλοι δύο, που έχουν τραυματιστεί στα πόδια, είναι εκτός κινδύνου.

Ο ένας εκ των δύο ήταν διερχόμενος από το σημείο και δέχτηκε κατά λάθος την σφαίρα από το πιστόλι του άγνωστου δράστη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης, ο οποίος πιθανότατα είναι αλλοδαπός, διαπληκτίστηκε με 56χρονο, καθώς περνούσε έξω απο καφενείο της περιοχής, επειδή, όπως είπε, πείραξε την γυναίκα του.

Στην συνέχεια έφυγε και επέστρεψε με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε τον 56χρονο, ο οποίος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο που ήταν εκεί την ώρα του καβγά, καθώς και ο διερχόμενος, ο οποίος βρέθηκε σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)