to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Οι διαρροές και ο Άδωνις

Ο Δήμος Μούτσης, ο αγαπημένος τραγουδοποιός, ανεβάζει ένα post στη σελίδα του στο facebook και, αν είναι αλήθεια όσα υποστηρίζει, βγάζει στη σέντρα τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Ιδού τι γράφει: «Εξεταστική περίοδος Α΄εξαμ. Φιλοσοφικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. ΔΑΠίτης φοιτητής που όχι μόνο δεν είχε πατήσει το πόδι του, δεν ήξερε καν τη διεύθυνση της Σχολής, βρέθηκε να περνάει όλα τα μαθήματα και μάλιστα με βαθμό, τη στιγμή που σοβαροί φοιτητές είχαν κοπεί τουλάχιστον σε δύο. Στην ερώτηση δε: "ρε συ πως τα κατάφερες;" η απάντηση ήταν συγκεκριμένη: "υπάρχουν και διαρροές". "Το παιδί μας επιστήμων τελειώνει" που λέω και σε ένα τραγούδι μου».

Λίγο παρακάτω ο κ.Μούτσης αποκαλύπτει κι άλλα πράγματα, χαρακτηρίζοντας τονΆδωνη Γεωργιάδη ως «καλλιτεχνικό πράκτορα» που έσπρωχνε τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου!

«Από τους Ολυμπιακούς αγώνες ήδη θυμάμαι, είχε αρχίσει, επιλέγοντας με δικά του κριτήρια ως "καλλιτεχνικός πράκτορας" να στείλει τη μαγείρισσα-μαέστρο του να πάει να παίξει στην Κίνα το τίς οίδεν θεόπνευστο έργο της, αρπάζοντας ο γλωσσοφτιάχτης και ως "εισπράκτορας" την αμοιβή, πολλά λεφτά, και στέλνοντάς τα κατ ευθείαν έξω ως ελέχθη. Έκτοτε, μόλις προκύψει μουσική εκδήλωση στο εξωτερικό - επιδοτούμενη και μάλιστα γερά - πρακτορεύει γιατί έτσι θέλει και στέλνει την κυρία Ευγενία του, κι αυτή με τις γνώσεις της εξ Αμερικής, (λες και με τη Γραμματική με το Συντακτικό και την Ορθογραφία γίνεσαι Συγγραφέας) τρέχει, ανεβαίνει στο πόντιουμ, στερεώνεται καλά (πόδια κλειστά ή ανοιχτά), τη βεργούλα ανά χείρας, και με μια κίνηση ανεξαρτήτως προς πάσαν κατεύθυνση μαγεύει με τις μουσικές της τους Ευρωπαίους, ως η καλύτερη της Ελλάδας και τους Έλληνες ως η καλύτερη της Ευρώπης!».
 
Ο Δήμος Μούτσης πάντως δεν είναι κανένας τυχαίος, κάθε άλλο θα έλεγα.Σπουδαίος

Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι απαντά ο Άδωνις. Πέρναγε τα μαθήματά του μέσω... διαρροών; Είναι αλήθεια; Είναι δυνατόν; Αυτός που κόπτεται για την αριστείακαι είναι εναντίον των αιώνιων φοιτητών;

Αν είναι έτσι, δώσε... διαρροές στους αιώνιους φοιτητές να σου περάσουν και δύο σχολές μαζί. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)