to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:11 | 18.04.2016

Κοινωνία

ΟΙΕΛΕ: Μηχανή μηνύσεων ετοιμάζει ομάδα σχολαρχών

Ήδη κατατέθηκε η πρώτη αγωγή εναντίον του Δ.Σ της ΟΙΕΛΕ από τον ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων «Παλλάδιο» και πρώην σχολής Λαζαροπούλου


Όπως αναφέρει η ΟΙΕΛΕ:

Το πραγματικό της πρόσωπο δείχνει μερίδα των σχολαρχών που κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πολιτικής διαβούλευσης για τη νομοθετική διάταξη σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση δεν επιστρατεύει επιχειρήματα, αλλά βρώμικα όπλα. Από ότι φαίνεται, με αφορμή την ύπαρξη λίστας ορισμένων ιδιωτικών σχολείων με οφειλές στα δημόσια ταμεία (λίστα την οποία έχουν στη διάθεσή τους οι δημόσιες αρχές), η συγκεκριμένη αυτή ομάδα έχει προετοιμάσει «μηχανή» μηνύσεων εναντίον των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, πιστεύοντας πως έτσι θα μας φιμώσουν. Ήδη η πρώτη αγωγή έχει κατατεθεί από τον εκπαιδευτικό Δ. Καράμαλη, σύζυγο της ιδιοκτήριας Ιωάννας Λαζαροπούλου-Καράμαλη των εκπαιδευτηρίων «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» και διάδοχο της οικογένειας που είχε στην ιδιοκτησία της τα γνωστά και μη εξαιρετέα εκπαιδευτήρια «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» και «ΣΧΟΛΗ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ». Η μήνυση απευθύνεται και στα 15 μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. 

Το ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί πολιτικά στοχευμένη και εκδικητική πράξη αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των εκπαιδευτηρίων Λακωνική επικοινώνησαν άμεσα με την Ομοσπονδία, είχαν μαζί της σοβαρό και εποικοδομητικό διάλογο αποδεικνύοντας ότι πράγματι δεν έχουν ουδεμία οφειλή. Αντιθέτως, σχολεία που αποδεδειγμένα έχουν ζήτημα οφειλών ετοιμάζουν, με υψηλή πολιτική «επιστασία», κύμα μηνύσεων εναντίον της ΟΙΕΛΕ. 

Να γνωρίζει όμως η κ. Λαζαροπούλου- Καράμαλη, ο κ. Καράμαλης και οποιοσδήποτε άλλος προβεί σε δικαστική ενέργεια εναντίον της Ομοσπονδίας ότι δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβασμού και ότι η κάθε υπόθεση θα φτάσει στην ακροαματική διαδιακασία. Για να δούμε, τολμούν να ακουστεί η αλήθεια ενώπιον της δικαιοσύνης; 

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι η Ομοσπονδία ζητά από σήμερα έλεγχο των αρχείων των εκπαιδευτηρίων που είχε στην ιδιοκτησία της η οικογένεια Λαζαροπούλου-Καράμαλη. 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)