to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:48 | 05.03.2016

Πολιτική

Δ. Παπαγγελόπουλος: Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί - Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού γι' αυτήν παίζει τα ρέστα της

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος του Βήματος της Κυριακής, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για παραλήρημα της διαπλοκής "λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού".


Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο υπουργός παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης και απείλησε εισαγγελέα, ωστόσο ο κ. Παπαγγελόπουλος σημειώνει ότι η συνάντηση έγινε με δική της πρωτοβουλία και ο ίδιος έχει στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία απαντάει στους ισχυρισμούς της. Θυμίζουμε ότι τη στιγμή που οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Λαϊκής τράπεζας και της εμπλοκής Α. Βγενόπουλου συνεχίζονται στην Κύπρο, η υπόθεση στην Ελλάδα τέθηκε από την εισαγγελέα Γ. Τσατάνη στο αρχείο. Το Βήμα επιδίδεται σε έναν πόλεμο λάσπης κατά του υπουργού υιοθετώντας στην ουσία τους ισχυρισμούς του Α. Βγενόπουλου και του συνηγόρου του Μ. Δημητρακόπουλου, την ίδια στιγμή που στην Κύπρο συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη.

Πρωτοσέλιδο 6ης Μαρτίου


Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Παπαγγελόπουλου

"Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της.

Η κα Τσατάκη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία επικαλείται της επίσκεψης της δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.

Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάκη.

Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του".

Η επιστολή Παπαγγελόπουλου στον Πρόεδρο της Βουλής (από την Εφημερίδα των Συντακτών):

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)