to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:39 | 15.02.2016

Πολιτική

Κοζάνη: Ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου των βουλευτών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αγρότες των μπλόκων Πολυμύλου και Βοϊου πραγματοποιήθηκε την ώρα που διεξαγόταν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.


Ενώ στην αρχή υπήρξαν μόνο ελάχιστες λεκτικές αντιπαραθέσεις, οι αγρότες διεκδίκησαν το δικαίωμα τους να μιλήσουν για τα αιτήματά τους και μετά από συνεννόηση εισήλθε στον χώρο πολυμελής αντιπροσωπεία των αγροτών, διατύπωσε με ψυχραιμία τα αιτήματα τους και ακολούθησε συζήτηση με τους βουλευτές, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης.

«Στο τέλος της συζήτησης και ενώ οι  αντιπροσωπείες των δύο μπλόκων καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, εισέβαλε στον αύλειο χώρο μία ολιγομελής ομάδα του μπλόκου Αμυνταίου και προέβη σε ακατονόμαστες ύβρεις και τραμπουκισμούς. Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που βιαιοπράγησαν σε πολίτες στην εκδήλωση του Αμυνταίου και σήμερα αφήνοντας το μπλόκο τους, διένυσαν περίπου 60 χιλιόμετρα για να διασύρουν για μια ακόμη φορά τους αγώνες των αγροτών. Χαιρετίζουμε την συντεταγμένη παρουσία των μπλόκων Πολυμύλου και Βοΐου, την αγωνιστική τους διάθεση και τη διεκδίκηση τους να καταθέσουν τα αιτήματά τους» τονίζεται στην ανακοίνωση .

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι «Τις προηγούμενες ημέρες, διατυπώθηκαν απειλές για την ακύρωση της συνέντευξης από τους γνωστούς πολιτικούς κύκλους που υποδαυλίζουν εδώ και ημέρες την επιθετικότητα ακραίων στοιχείων και επιθυμούν καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας. Σε αυτή την λογική κινήθηκαν γνωστοί δημοσιογράφοι της περιοχής, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να ενημερώσουν επιλεκτικά αγρότες από τα μπλόκα, προτρέποντας τους να εισβάλουν στον χώρο της συνέντευξης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)