to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:43 | 31.12.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτισμός

Η πολιτιστική ατζέντα της Πρωτοχρονιάς

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης 31/12


ΣΗΜΕΡΑ

Μπάμπης Στόκας- Ανδριάνα Μπάμπαλη

Ο Μπάμπης Στόκας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο "PassPort Κεραμεικός" (Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος) απόψε στις 11.30 μ.μ. Είσοδος: 10, 12, 15 ευρώ. 

Vanila Swing

Οι Vanila Swing με μια μείξη από rock 'n' roll, rockabilly του '50 και swing του '40 vintage αισθητικής, εμπλουτισμένη από σύγχρονο ήχο, σήμερα στις 12 μ.μ. στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" (επίπεδο αναχωρήσεων).

Ρεβεγιόν στο Μεταξουργείο

Το "El Convento Del Arte" (Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο) μας καλεί απόψε στις 10.30 μ.μ. στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του. Θα υπάρχει μπουφές και open bar, ενώ τη μουσική επιμελείται ο DJ John Micro. Είσοδος: 12 ευρώ.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique απόψε στις 10 μ.μ. στη «Βεντέτα» της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 3). Είσοδος: 10 ευρώ.

Ήχοι Ανατολής

Το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» (Λεωφ. Δεκέλειας 20, Νέα Χαλκηδόνα) μας καλεί να υποδεχτούμε το νέο έτος με με μικρασιάτικα, τούρκικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, από δεξιοτέχνες μουσικούς. Απόψε στις 11 μ.μ. με εορταστικό μενού (30 ή 40 ευρώ / άτομο).

Το 2016 έρχεται στο Θησείο

Στο Θησείο συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών, με φόντο την Ακρόπολη, υποδέχεται η Αθήνα το 2016. Η γιορτή του Δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσει στις 10.30 μ.μ. με τους Sugahspank! & The Swing Shoes Athens μαζί με χορευτές των Athens Swing Cats. Στις 11 μ.μ., στη μικρή σκηνή, θα βρεθεί ο τραγουδοποιός Πάνος Μουζουράκης, ενώ στις 11.45 μ.μ. η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ανδρέα Τσελίκα δίνει τον ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους και ενώ ο Φίλιππος Πλιάτσικας συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα.

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο "Baumstrasse" (Σερβίων 8, Βοτανικός) απόψε στις 11 μ.μ. και μέχρι το πρωί.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Μαριώ

Η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς στις 10.30 μ.μ. στο «Ρυθμός Stage» (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη). Συνοδεύει πενταμελής ορχήστρα. Είσοδος: 12 ευρώ.

Οne man show

Ο Λάμπρος Φισφής με το οne man show «Δες το θετικό», στις 9.15 μ.μ. στο θέατρον "Άβατον" (Ευπατριδών 3, Γκάζι). Είσοδος: 8 και 10 ευρώ.

Εncardia

Οι encardia με τραγούδια, χορούς, θρύλους και μελωδίες των ελληνοφώνων της κάτω Ιταλίας, στις 10.30 μ.μ. στο "Άλικο" (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή). Είσοδος: 7 ευρώ.

"Άδειες λιμουζίνες"

Η Ομάδα Άνευ Προηγουμένου με το έργο του Δημήτρη Κατσαντώνη «Άδειες λιμουζίνες. Ο υπουργός πενθεί», στις 9 μ.μ. στο Black Box (Βασ. Όλγας 65 και Φλέμινγκ). Σκηνοθεσία: Γιώργος Σφυρίδης. Τιμή εισιτηρίου: 8 και 10 ευρώ.

Σταμάτης Κραουνάκης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με το "Όλοι ένα-φίλα με-Τρεις γενιές τραγούδια" στο θέατρο του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" (Πειραιώς 206, Ταύρος). Τιμές εισιτηρίων: 10 και 17 ευρώ.

Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στις 10.30 μ.μ. στην κεντρική σκηνή του "Σταυρού του Νότου" (Θαρύπου 37). Μαζί του η Μιρέλα Πάχου στο πιανό, το ακορντεόν και το τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Είσοδος: 13 ευρώ.

Ρεμπέτικα και λαϊκά

Ο Γιώργος Ξηντάρης και η Κατερίνα Τσιρίδου με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, στις 11 μ.μ. στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» (λεωφ. Δεκέλειας 20, Νέα Χαλκηδόνα). Είσοδος: 3 και 5 ευρώ.

Αφηγήσεις παραμυθιών

Αφηγήσεις παραμυθιών από τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, στις 3 μ.μ. στο "Christmas Factory" (Πειραιώς 100, Γκάζι). Οι σπουδαστές διαβάζουν, συνοδεύουν με ήχους και σωματικούς αυτοσχεδιασμούς δύο μύθους από τον Αίσωπο, δύο διηγήματα του Παπαδιαμάντη, τρία παραδοσιακά παραμύθια και μια μικρή ιστοριούλα του Χρήστου Μπουλώτη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)