to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:22 | 19.11.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Πουλήσατε ψεύτικα λόγια

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι το 75% των δανειοληπτών μένει χωρίς καμία προστασία μιλώντας για «μαύρη σελίδα» ως προς την προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών.


«Είστε μια κυβέρνηση ανάλγητη, ξεσπιτώνετε τον κόσμο» επισήμανε προς τα κυβερνητικά έδρανα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «πούλησε ψεύτικα λόγια» κι ότι είναι «συμβιβασμένη» και «λέει ναι σε όλα». Μάλιστα η Φ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «από εδώ και πέρα έχετε απόλυτη ευθύνη» καθώς το Grexit «παραμένει στην αυλή μας», την  ώρα που η πολιτική της κυβέρνησης μπορεί να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι το 75% των δανειοληπτών μένει χωρίς καμία προστασία μιλώντας για «μαύρη σελίδα» ως προς την προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών.

Η Φ. Γεννηματά ισχυρίστηκε ότι κατά τα τελευταία πέντε χρόνια με νόμο του ΠΑΣΟΚ προστατεύτηκαν τα σπίτια των πολιτών συμπληρώνοντας ότι ο νόμος Κατσέλη μπορούσε να βελτιωθεί, ώστε οι κακοπληρωτές να μην επιτρέπεται να μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έλαβε καμία ιδιαίτερη μέριμνα για ανάπηρους και πολύτεκνους. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην «φωτογραφική», όπως την χαρακτήρισε, τροπολογία με την οποία, όπως υποστήριξε, ενισχύονται οι εκλεκτοί της τρόικα στα Δ.Σ. των τραπεζών, κάτι που έχει άμεση σύνδεση με την πώληση επιχειρηματικών δανείων στα ξένα funds.

Παράλληλα, η Φ. Γεννηματά αναρωτήθηκε αν «είναι δυνατόν να επιβαρυνθεί η ελληνική οινοπαραγωγή με νέο φόρο» σχολιάζοντας ότι είναι γνωστή η «απέχθεια» της κυβέρνησης σας σε «ό,τι είναι εξωστρεφές και καινοτόμο». Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «υποχωρεί συνεχώς, χάνει χρόνο κι ευκαιρίες, δεν έχει στελέχη με γνώσεις» κι αναρωτήθηκε «πόσους ολιγάρχες φορολογήσατε και τι πήρατε;» κατά την προηγούμενη περίοδο. Τέλος, η Φ. Γεννηματά παρατήρησε ότι «δεν παραγνωρίζω την ευθύνη εταίρων», συμπλήρωσε όμως ότι έτσι ήταν πάντα κι ότι οι συσχετισμοί δεν άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)