to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:12 | 11.11.2015

Πολιτική

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη μήνυση της κυβέρνησης για το θέμα Πανούση

Εν τω μεταξύ, κυβερνητικές πηγές ρωτούν: "Αφού ο κ. Πανούσης είχε στοιχεία, όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ότι κινδυνεύει η ζωή του, γιατί δεν έκανε κινήσεις τότε που ήταν υπουργός;". Και δεύτερον: "Πώς γίνεται να είναι στην κατοχή του κ. Πανούση απόρρητα έγγραφα, αφού δεν είναι πλέον υπουργός;"


Επιθέσεις κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την μήνυση που κατέθεσαν που κατέθεσαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας:

ΝΔ: Θρασύτατη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε ανακοινωσή του, κάνει λόγο για κρίση πανικού στον κ. Τσίπρα και για απόπειρα εκφοβισμού όσων γνωρίζουν την αλήθεια

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κρίση πανικού στον κ. Τσίπρα και το περιβάλλον του, αποκαλύπτει η εμφάνιση δύο υπουργών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, προσπαθούν να μπλέξουν στη διαδικασία και να εκτρέψουν την έρευνα. Ουσιαστικά επιχειρούν θρασύτατη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Αναπτύσσουν απόπειρα εκφοβισμού όσων γνωρίζουν την αλήθεια. Λειτουργούν τραγελαφικά, αλλά και ενοχικά. Την ίδια ώρα, σε μια δημοκρατική χώρα, βουλευτής του κόμματός τους χαρακτηρίζει τους τρομοκράτες “πολιτικούς κρατούμενους”. Το συμπέρασμα είναι ένα: Σάπιο το “βασίλειο του ΣΥΡΙΖΑ”».

Το Ποτάμι: «Μην μιλάς θα σε μηνύσω»

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, με τίτλο «μη μιλάς θα σε μηνύσω», κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια φίμωσης και πολιτικού εκφοβισμού του Γιάννη Πανούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Mπροστά στον πανικό από τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, κυβερνητική κουστωδία πήγε στον Άρειο Πάγο για να κάνει το πρωτοφανές.

Να υποβάλει μήνυση κατά πρώην συναδέλφου τους μήπως και πάψει να μιλάει. Πρόκειται για μια καθαρή κίνηση πολιτικού εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού. Πρωθυπουργός και κυβέρνηση- αντί να ασχολούνται όλη μέρα με το πως έγιναν οι διαρροές και να επιχειρούν να φιμώσουν όσους ξέρουν μήπως και προλάβουν νέες αποκαλύψεις- οφείλουν να δώσουν απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τις καταγγελίες. Αλλά γι” αυτά δε λένε κουβέντα στην Κουμουνδούρου και στην παρέα του Μαξίμου.

Βενιζέλος: «Τι θα κάνατε τώρα, αν αυτά συνέβαιναν σε άλλη κυβέρνηση;»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει στον τόπο; Τι θα κάνατε τώρα, αν αυτά συνέβαιναν σε άλλη κυβέρνηση; Όχι καθισμένοι στα έδρανα, αλλά πάνω σε αυτά θα ήσασταν, φωνάζοντας για τη δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)