to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:38 | 07.10.2015

Πολιτική

ΚΚΕ: Το βίντεο με τον πυρηνάρχη εξηγεί πώς δρουν τα τάγματα εφόδου

Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει το "Ριζοσπάστη" και το πόρταλ του 902 για την ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη του χαρακτήρα και των μεθόδων δράσης της Χρυσής Αυγής.


Στο βίντεο με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας που δίνει οδηγίες στα μέλη της Χρυσής Αυγής πώς θα δράσουν σε μια από τις εξορμήσεις των ταγμάτων εφόδου εφόσον πάρουν το «ΟΚ» του Λαγού, αναφέροντας το ανατριχιαστικό «ό,τι κινείται σφάζεται», αναφέρεται με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία και τρόπο οργάνωσης και εκτέλεσης των εγκλημάτων της, για τα οποία υπήρχε εντολή και έγκριση από την ηγεσία».

«Το βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, με το χρυσαυγίτη πυρηνάρχη της Νίκαιας Γ. Πατέλη να εξηγεί τον τρόπο δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, η προηγούμενη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο, το βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο αρχηγός "καμαρώνει" που είναι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι: Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία και τρόπο οργάνωσης και εκτέλεσης των εγκλημάτων της, για τα οποία υπήρχε εντολή και έγκριση από την ηγεσία. Γι' αυτό και πρέπει να τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη και, κυρίως, να καταδικαστεί και να απομονωθεί από το λαό.

Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει το "Ριζοσπάστη" και το πόρταλ του 902 για την ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη του χαρακτήρα και των μεθόδων δράσης της Χρυσής Αυγής.

Καλεί τους φορείς του εργατικού, ευρύτερου λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος να πάρουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Να μην υπάρξει εργαζόμενος, άνεργος, κανένας νέος ή νέα που να μη μάθει για το τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι το μαχαίρι και η σιδερογροθιά του συστήματος που στρέφεται ενάντια στο δίκιο του λαού».

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)