to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:34 | 28.09.2015

Κοινωνία

ΠΑΕ Ξάνθη: Δημοσιοποίηση στοιχείων και απαίτηση αποζημίωσης κατά των οπαδών της που "θα βλάπτουν την ομάδα"

Στο δρόμο που άνοιξε ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη, η διοίκηση της οποίας ανακοίνωσε ότι εφεξής θα στρέφεται νομικά εναντίον οποιουδήποτε οπαδού που με τις πράξεις του θα ζημιώνει οικονομικά (πρόστιμο) ή αγωνιστικά (τιμωρία έδρας) την ΠΑΕ.


Αιτία και αφορμή για την τοποθέτηση της ακριτικής ομάδας είναι η τιμωρία με πρόστιμο 3.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, εξαιτίας της ρίψης μπουκαλιού στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται επίσης, για πρώτη και τελευταία φορά η εταιρεία δεν θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου στα Πηγάδια, αλλά από εδώ και πέρα για κάθε παραβατική συμπεριφορά τα στοιχεία θα δίνονται στη δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την ρίψη ενός μπουκαλιού νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με χρηματικό πρόστιμο 3.000 €.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γνωρίζει τα στοιχεία του φιλάθλου που έριξε το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Για πρώτη και τελευταία φορά δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία του και δεν κινείται νομικά κατά αυτού για να διεκδικήσει την αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη.

Από την επόμενη αγωνιστική (SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναϊκός) και για όλους τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ονομάζει τον δράστη ενεργειών που θα βλάπτουν την ομάδα μας και θα κινείται κατά αυτού νομικά, διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ποινή (οικονομική ή αγωνιστική) που τυχόν θα της επιβληθεί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ πιστή στο φίλαθλο πνεύμα και στους κανόνες της αθλητικής συμπεριφοράς, ζητά από τους οπαδούς μας την ενθάρρυνσή τους, το χειροκρότημά τους, την υποστήριξή τους, την αγάπη τους για την ομάδα μας».

(naftemporiki.gr)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)