to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:05 | 02.09.2015

Πολιτική

Οι εκδηλώσεις και συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Τετάρτη

Όλες οι εκδηλώσεις και οι συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθούν σήμερα,Τετάρτη 2/9


Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Πεντέλη: Συνέλευση της Ο.Μ. Πεντέλης στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων στις 19.00 με εισηγητή τον Θανάση Δημάκη.

Βριλήσσια:  Συνέλευση της Ο.Μ. Βριλησσίων στα γραφεία της οργάνωσης (Ολύμπου 42) στις 20.00 με εισηγητή το Στέλιο Παππά.

Πετρούπολη: Εκδήλωση της Ο.Μ. Πετρούπολης στο Πνευματικό Κέντρο στις 19.30 με ομιλητή τον Δημήτρη Βίτσα.

Ταύρος: Συνέλευση της Ο.Μ. Ταύρου στα γραφεία της οργάνωσης (Γρηγόρη Λαμπράκη 64) στις 19.30 με εισηγητή τον Πάνο Λάμπρου.

Καλλιθέα: Συνέλευση της Ο.Μ. Καλλιθέας στα γραφεία της οργάνωσης (Αριστείδου 114) στις 19.30 με εισηγητή τον Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Αργυρούπολη: Συνέλευση της Ο.Μ. Αργυρούπολης στα γραφεία της οργάνωσης (Κύπρου και Πολεμιστών) στις 19.30 με εισηγήτρια την Θεανώ Φωτίου.

Κηφισιά:  Συνέλευση της Ο.Μ. Κηφισιάς στα γραφεία της οργάνωσης (Ευαγγελιστρίας 25 Νέα Ερυθραία) στις 19.00 με εισηγήτρια τη Χαρά Καφαντάρη.

Πεύκη:  Συνέλευση της Ο.Μ. Πεύκης-Λυκόβρυσης στα γραφεία της οργάνωσης (Στρατ.Δαγκλή 12) στις 19.00 με εισηγητή τον Άλκη Ρήγο.

Γαλάτσι:  Συνέλευση της Ο.Μ. Γαλατσίου στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Ιπποκράτους και Αρχιμήδους) στις 19.00 με εισηγητές την Ελένη Αυλωνίτη και τον Γιώργο Μπαλάφα.

Άγιος Δημήτριος: Συνέλευση της Ο.Μ. Αγίου Δημητρίου στα γραφεία της οργάνωσης (Θουκυδίδου 75) στις 19.00 με εισηγήτρια τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Νέα Ιωνία:  Συνέλευση της Ο.Μ. Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του Δημοτ. Συμβουλίου (Αγίου Γεωργίου 40) στις 19.00 με εισηγητή τον Γιώργο Κυρίτση.

Χαϊδάρι:  Συνέλευση της Ο.Μ. Χαϊδαρίου στα γραφεία της οργάνωσης (Δαβάκη 24) στις 20.30 με εισηγήτρια τη Δανάη Κολτσίδα.

Χαλάνδρι:  Συνέλευση της Ο.Μ. Χαλανδρίου στα γραφεία της οργάνωσης (Σόλωνος και Περικλέους 12) στις 19.00 με εισηγητή τον Κώστα Ζαχαριάδη.

Αιγάλεω: Συνέλευση της Ο.Μ Αιγάλεω στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στις 20.00 με εισηγητή το Ζώη Πεππέ.

Νίκαια:  Συνέλευση της Ο.Μ. Νίκαιας στα γραφεία της οργάνωσης (Π.Ράλλη 238) στις 20.00 με εισηγητή τον Παναγιώτη Ρήγα.

Πρέβεζα: Εκδήλωση της Ο.Μ. Πρέβεζας στη Θεοφάνειο  Αίθουσα Τέχνης. Κεντρικός ομιλητής  θα είναι ο σ. Νίκος Βούτσης, πρώην Υπουργός Εσωτερικών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)