to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:34 | 02.09.2015

Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Το διακύβευμα είναι ποιοι θα δώσουν την επικείμενη μάχη

Διέψευσε και η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, που κάνει λόγο για σχέδιο Κατρούγκαλου με δραματική μείωση των συντάξεων, μιλώντας στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη, ενώ για δημοσιεύσεις στα social media που απέδιδαν στην ίδια θετικούς χαρακτηρισμούς για το μνημόνιο, είπε χαρακτηριστικά: «Ψεύτες και αλήτες από όπου κι αν προέρχονται».


Στη συνέντευξή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για εκλογές με άκρως πολιτικό και ταξικό πρόσημο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «συγκρούονται δύο πολιτικές μία που προστατεύει τους λίγους έχοντες και κατέχοντες και αυτήν που προστατεύει τους πολλούς και αδύναμους». «Η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει», συνεχίζει η Όλγα Γεροβασίλη. «Έχουμε γερή μάχη μπροστά μας και το διακύβευμα είναι ποιοι θα δώσουν αυτή τη μάχη».

«Με τρία πιθανόν και τρία εάν, αυτό δεν φέρεται ως είδηση , όπως απαιτεί η δεοντολογία. Ο κ. Κατρούγκαλος  μου δήλωσε ότι δεν έχει δώσει γραπτό κείμενο σε οποιονδήποτε, ωστόσο δεν το θεωρώ καθόλου αφελές ότι υπάρχει το πρωτοσέλιδο, έχουμε δει προσπάθειες αποδόμησης κι άλλες του κ. Κατρούγκαλου στο παρελθόν και σήμερα πάλι κάποιοι επανέρχονται για να αποδομήσουν ουσιαστικά πολιτικές», είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Για την συμφωνία είπε: «Έχουμε κάνει μια τακτική υποχώρηση, δεν έχουμε χάσει ποτέ στο στόχο, είμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερό κόμμα θα αγωνιστούμε όπως αγωνιστηκαμε αυτούς τους μήνες και φτάσαμε να έχουμε μία συμφωνία που δεν είναι αυτή που θέλαμε, αλλά δεν είναι το χειρότερο μηνμόνιο, δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τα πάντα»

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως η αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος και πως χρειάζεται μία κυβέρνηση για να συνεχίσει τη σκληρή μάχη για τη χώρα.

Δείτε το βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)