to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:11 | 30.07.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτισμός

Η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας (30.7.2015)

Με την προβολή της ταινίας «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις για 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη


"Ιφιγένεια" του Κακογιάννη

Με την προβολή της ταινίας «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις για 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη. Στο σινεμά "Κήπος", στις 8.45 μ.μ. και τις 10.45 μ.μ.

Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου απόψε, στις 9 μ.μ., στο προαύλιο του Γυμνασίου Βαθέος της Σάμου. Είσοδος: 12, 14 ευρώ.

Ντοκιμαντέρ

Η ταινία "Μάνα" της Βάλερυ Κοντάκου προβάλλεται απόψε, στις 9 μ.μ., στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ. Είσοδος ελεύθερη.

Σινεμά στον κήπο

Προβολή της ταινίας "H Ωραία και Το Κτήνος" του Βινσέντε Μινέλι, απόψε, στις 9 μ.μ., στο Βυζαντινό Μουσείο. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του κήπου κατά την είσοδο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (αριθμός ατόμων 500). Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθεύονται τα δελτία αρίθμησης στην είσοδο του μουσείου, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Ποίηση στην Καβάλα

Τον ποιητή Βασίλη Αμανατίδη, σε μια αναγνωστική performance πάνω στο πρόσφατο έργο του "μ_otherpoem: μόνο λόγος", παρουσιάζουν το Φεστιβάλ Φιλίππων σε συνεργασία με το περιοδικό "Εντευκτήριο". Απόψε, στις 9.30 μ.μ. στην Παλιά Μουσική (Χαλήλ Μπέη Τζαμί) της Καβάλας. Είσοδος ελεύθερη

Νίκος Πορτοκάλογλου

Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου κορυφώνεται το Φεστιβάλ στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Μουσείο. Απόψε, στις 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Λουκρητία Βοργία

Η "Λουκρητία Βοργία" του Βικτόρ Ουγκό, σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, απόψε, στις 9 μ.μ., στην Πειραιώς 260 (Χώρος Η), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Παίζουν: Θεοδώρα Τζήμου στον ομώνυμο ρόλο και Λυδία Φωτοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αινείας Τσαμάτη, Έκτορας Λιάτσο, Γιώργος Βουρδάμη, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Μάνος Βακούση, Ειρήνη Φαναριώτη.

Θέλω μια χώρα

Η Μαριάννα Κάλμπαρη σκηνοθετεί για το Θέατρο Τέχνης το κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη "Θέλω μια χώρα". Απόψε, στις 9 μ.μ., στην Πειραιώς 260 (Χώρος Δ), με τους μαθητές τής Δραματικής Σχολής του και τη Ρένη Πιττακή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)