to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:41 | 29.06.2015

Πολιτική

Ο γερμανός Πρόεδρος του ΕΛΚ σε δήλωσή του προδίδει ότι το ζητούμενο για τη Γερμανία δεν ήταν η συμφωνία

"Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές για τις εκλογές που ακολουθούν στην Ευρώπη, ψηφίστε δημοκράτες, αξιόπιστους συνεργάτες, που είναι σε θέση να αναλάβουν συμβιβασμούς και δεν είναι ακραίοι", είπε σε συνέντευξή του στο ZDF ο Manfred Weber, ηγέτης της ευρωομάδας και στέλεχος του CSU που συμμετέχει στο κυβερνητικό συνασπισμό της Α. Μέρκελ


φωτ. αρχείου

Σε μια κρίσιμη ώρα για το μέλλον της Ευρώπης κατά την διάρκεια της οποίας αξιωματούχοι των δανειστών επιχειρούν να πείσουν πως η ελληνική κυβέρνηση δεν έλαβε τελεσίγραφο και άνευ λόγου διέκοψε τις συνομιλίες την ώρα που ήταν κοντά σε μια επωφελή για τον ελληνικό λαό συμφωνία, ο ηγέτης της ευρωομάδας και στέλεχος του κόμματος CSU που συμμετέχει στο κυβερνητικό συνασπισμό της Α. Μέρκελ, Manfred Weber, με τον πιο ωμό τρόπο αποκαλύπτει για ποιο λόγο δέχεται σκληρή επίθεση η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ευρωομάδας του Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετέχει και η Νέα Δημοκρατία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μιλώντας σε εκπομπή για την κρίση στην Ευρωζώνη του ZDF, είπε πως όσα γίνονται με την Ελλάδα είναι ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους των Ευρωπαϊκών χωρών, να μην ψηφίσουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται.

"Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές για τις εκλογές που ακολουθούν στην Ευρώπη, ψηφίστε δημοκράτες, αξιόπιστους συνεργάτες, που είναι σε θέση να αναλάβουν συμβιβασμούς και δεν είναι ακραίοι", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο ZDF εδώ (μεταξύ 6:54 και 7:04)

Με πληροφορίες από alterthess.gr

Διαβάστε ακόμα: Ο Σόιμπλε από την πρώτη στιγμή είχε σκοπό να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στα βράχια

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)