to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:34 | 18.07.2012

left.gr

Διεθνή

Πολιτικό Κάμπινγκ της ΔΕΑ: 28 Ιούλη - 5 Αυγούστου στο Γύθειο Λακωνίας

Μετά από μια ενδιαφέρουσα χρονιά και έναν «ατέλειωτο» χειμώνα, ετοιμάζουμε ξανά τις σκηνές μας για κάμπινγκ, αυτή τη φορά στο Γύθειο Λακωνίας, στην παραλία Μαυροβουνίου. Από τις 28 Ιούλη μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα ξεκουραστούμε, θα διασκεδάσουμε με παιχνίδια και πάρτι, θα στήσουμε θερινό σινεμά και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια ανάσα και να συζητήσουμε για όλα αυτά που έγιναν και για όλα αυτά που θα ρθουν την εποχή της κρίσης.


Τη χρονιά που μας πέρασε όλοι γράψαμε ιστορία. Συμμετείχαμε σε  μεγάλες στιγμές, στις μεγαλειώδεις Γενικές Απεργίες, στα αντικυβερνητικά συλλαλητήρια στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της χώρας. Ζήσαμε άγριες μέρες καταστολής, αλλά είδαμε και άμεσα αποτελέσματα από τις κινητοποιήσεις μας, όπως την κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου και της συγκυβέρνησης Παπαδήμου. Βγήκαμε από μια πολύ έντονη προεκλογική περίοδο, με όλη την κοινωνία να συζητάει πολιτικά στους εργασιακούς χώρους, στις γειτονιές, στα καφενεία, στα λεωφορεία και στους δρόμους. Ο κόσμος έδωσε το ιστορικό 27% στο ΣΥΡΙΖΑ, σε απόσταση αναπνοής από την Ν.Δ.
 
Όλες αυτές οι εξελίξεις χρειάζονται ανάλυση, συζήτηση, αναζήτηση σε προηγούμενα ιστορικά παραδείγματα. Στο κάμπινγκ μας θα έχουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε, να ρωτήσουμε και να απαντήσουμε αλλά και να οργανώσουμε τα επόμενά μας βήματα.
-Οργανώνουμε συζητήσεις για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, την προοπτική κυβέρνησης της Αριστεράς, τις θεωρητικές βάσεις των απόψεών μας. Επίσης, για την παρέμβασή μας στο διαδίκτυο.
- Η ΚΑΡ οργανώνει συζητήσεις για την αντιμετώπιση του φασιστικού κινδύνου.
-Οι ΦΕΣ και οι ΜΕΣ συζητάνε για την κατάσταση στα σχολεία και τις σχολές και πώς θα οργανώσουμε την παρέμβασή μας.
 
*Στο κάμπινγκ οργανώνουμε χώρο προβολής ταινιών και βιβλιοπωλείο για τις καλοκαιρινές μας αναγνώσεις. Επίσης στο χώρο λειτουργεί μπαρ, εστιατόριο με οικονομικές τιμές, beach volley, πινγκ-πονγκ και  ποδοσφαιράκι.
 
Και τί κοστίζει; Για το συνολικό πακέτο, 28/7-5/8 (περιλαμβάνει μεταφορά από και προς Αθήνα, 8 διανυκτερεύσεις, εκπτωτική κάρτα για εστιατόριο και μπαρ) το κόστος είναι 95 € το άτομο και 80 € για μαθητές, φοιτητές και άνεργους. (ειδικές τιμές για παιδιά 4-10 ετών)
 
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, πείτε το και σε φίλους
...όλοι οι καλοί χωράνε. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)