to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:26 | 24.11.2012

Πολιτική

Το πανό της κατάληψης στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου

Στην κατάληψη που κάνουν οι εργαζίμενοι στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου το πανό τους κλέβει την παράσταση, λέγοντας ναι στην κατάληψη και όχι στην κατάθλιψη!


Τη συνέχιση της κατάληψης αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, οι οποίοι συντονίζουν τις δράσεις τους με όλους τους εργαζομένους του δημόσιου τομέα για ένα κοινό μέτωπο αγώνα.


Στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης αναφέρεται: «Παρακολουθώντας τις πανελλαδικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε περιφέρειες, δήμους και υπουργεία, ενάντια στην εφαρμογή του νόμου 4093/2012 και στην διαθεσιμότητα-απόλυση των συναδέλφων υπαλλήλων, αποφασίζουμε:
-Να αγωνιστούμε σε κοινό μέτωπο με όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
-Καλούμε τους αιρετούς εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειάρχη και Περιφερειακό Συμβούλιο, να πάρουν θέση ενάντια στο νόμο και να συνταχθούν στο πλευρό των εργαζομένων, ώστε σε κοινό μέτωπο και με κάθε δυνατό τρόπο να ακυρωθεί στην πράξη η εφαρμογή του νόμου, με την μη αποστολή επίσημων στοιχείων και καταλόγου εργαζομένων και την μη υπογραφή διαπιστωτικών πράξεων.
Επιπλέον στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνεδρίασης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος τη Δευτέρα 26-11-2012, παρακαλούμε να αναληφθεί ενεργός δράση-πρωτοβουλία στην κατεύθυνση ακύρωσης του Νόμου σε συντονισμό με όλες τις Περιφέρειες και τους Δήμους.
Τη Γενική μας Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι εργαζόμενοι των Δήμων του Νομού Ρεθύμνης καθώς και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ταξί Ρεθύμνου και του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα μας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)